Yandex Metrica
SON DAKİKA
Putin'in korkulu rüyası 'Kiev hayaleti' öldürüldü! Kimliği ortaya çıktı

Putin'in korkulu rüyası 'Kiev hayaleti' öldürüldü! Kimliği ortaya çıktı

İngiliz medyası, 6 Rus uçağını düşürdüğü için ‘Kiev’in Hayaleti’ lakabını alan efsane pilot Binbaşı Stepan Tarabalka'nın hayatını kaybettiğini yazdı.

Dünya

23.01.2024, 19:12

Putin verdiği emirle Rus güçlerinin 24 Şubat sabahı Ukrayna'ya başlatılan savaş iki ayı geride bıraktı. Binlerce insan hayatını kaybederken Ukrayna halkı, evini terk etmek zorunda kaldı ve komşu ülkelere göç etti.

ABD'den Gazze'ye kurulacak geçici liman için skandal karar! 'Güvenliğinde İsrail... Haberi Görüntüle

''KİEV HAYALETİ'' ÖLDÜRÜLDÜ

Rusya’nın Ukrayna’ya başlattığı saldırıların ilk günlerinde (Kiev’in Hayaleti) olarak tanımlanan ve halk arasında kahraman haline gelen savaş pilotu Stepan Tarabalka öldürüldü. İngiliz medyasında yer alan haberde; kimliği açıklanan pilotun 29 yaşındaki bir çocuk babası Binbaşı Stepan Tarabalka olduğu ifade edildi.

İyi günde kötü günde: ABD askerleri ölen PKK/YPG'li teröristler için... Haberi Görüntüle

40 RUS UÇAĞINI DÜŞÜRDÜ

İngiliz basını, Stepan Tarabalka'nın 13 Mart'ta “ezici” sayıda düşman kuvvetiyle savaşırken kendisi vuruluncaya kadar 40 kadar Rus uçağını düşürdüğünü vurguladı.

Yunan kazıklandı! ABD'den komşuya F-35 şoku: 5. nesil değil türünün... Haberi Görüntüle

KASK VE GÖZLÜKLERİ AÇIK ARTIRMAYA ÇIKARILACAK

Ukraynalı yetkililer kahramanlıklarını yaptığı sırada kullandığı tüm kask ve gözlüklerinin Londra'da açık artırmaya çıkarılacağını söyledi.

Netanyahu Refah'ta yeni bir katliam için Biden'ı ikna etmeye çalışıyor:... Haberi Görüntüle

BİRÇOK UNVANA LAYIK GÖRÜLDÜ

(Kiev’in Hayaleti) olarak tanımlanan ve halk arasında kahraman haline gelen savaş pilotunun ailesinin açıklamasında Tarabalka, ölümünden sonra Ukrayna'nın savaşta en büyük cesaret madalyası olan Altın Yıldız Nişanı ile Ukrayna Kahramanı unvanına layık görüldü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading