Yandex Metrica

Putin'in en yakın adamı Zafer Günü'ne katılmadı! Gerasimov öldü mü?

Putin'in en yakın adamı Zafer Günü'ne katılmadı! Gerasimov öldü mü?

Sovyetler Birliği'nin İkinci Dünya Savaşı'nda Nazi Almanyası'nı yenilgiye uğratmasının yıl dönümü olan 9 Mayıs Moskova'daki Kızıl Meydan'da Putin'in katılımı ile kutlandı. Binlerce asker ve yüzlerce askeri aracın boy gösterdiği törende geçtiğimiz hafta İzyum'da vurulduğu iddia edilen Genelkurmay Başkanı Valeri Gerasimov'un görülmemesi dikkat çekti.

Dünya

21.02.2024, 19:00

Sovyet Rusya'nın 9 Mayıs 1945'te Nazi Almanyası'nın yenilgisini kabul etmesinin yıl dönümü olarak kutlanan Zafer Günü bugün Moskova'da Kızıl Meydan'da Rusya Lideri Vladimir Putin'in katılım ile gerçekleşti. 

Burada halka hitap eden Putin, son 2 ayın dünya gündemi olan savaş ile alakalı da konuştu. 

İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi ülkesinde olacak İsrail'in sonunu getirecek açık: 4 cephede savaşıyor ama yenilgi kendi... Haberi Görüntüle

GERASİMOV ÖLDÜ MÜ? 

11 binden fazla asker ile yüzlerce aracın katıldığı törene Genelkurmay Başkanı Valeri Gerasimov'un katılmaması acaba öldü mü sorularının sorulmasına sebep oldu. 

Valeri Gerasimov geçtimiz hafta, İzyum Komuta Merkezi'nde iken Ukrayna'nın hava saldırısına maruz kalmış ve burada yaralandığı iddia edilmişti. 

Söz konusu saldırıda karargahta bulunan 200 askerin öldüğü belirtilmiş, ayrıca Rus ordusunun yüksek rütbeli askerlerinden olan Tümgeneral Andrey Simonov öldürüldüğü kaydedilmişti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading