Yandex Metrica
SON DAKİKA
Putin'i zora sokacak anket! 4 Rus'tan biri destekliyor

Putin'i zora sokacak anket! 4 Rus'tan biri destekliyor

Rusya’da yapılan bir ankete göre, Ukrayna'da devam eden savaşa verilen desteğin azaldığı görüldü. Savaşı destekleyenler son 6 ayda yüzde 57’den yüzde 25’e düştü.

Dünya

23.01.2024, 20:08

24 Şubat tarihinden bu yana devam eden Rusya-Ukrayna savaşında binlerce insan hayatını kaybetti. Putin'in bombalarından kaçan Ukrayna halkı, evlerini terk edip farklı şehirlere göç etmek zorunda kaldı. Savaşın ne zaman sona ereceği merak edilirken Rusya'da Putin'i zora sokacak bir anket yayınlandı.

İsrail kana doymuyor! Şifa Hastanesi kuşatıldı: Çok sayıda ölü ve... Haberi Görüntüle

SAVAŞI DESTEKLEYENLER AZALDI

Rusya’da Ukrayna’daki savaşı destekleyen insanların sayısında düşüş gözlemlendi. Savaşı destekleyenler son 6 ayda yüzde 57’den yüzde 25’e düştü. Düşüşün en büyük sebebi seferberlik kararı. Çünkü savaşa verilen desteğin düşüşü seferberlik emrinin verilmesinden sonra geldi. Yani ülkedeki her 4 kişiden yalnızca 1’i Rus birliklerinin Ukrayna'da tutulmasını destekliyor.

Putin zor durumda: Yalnızca her 4 Rus'tan biri Ukrayna'daki savaşı destekliyor - 3

Son dakika... İsrail Gazze'de yardım bekleyenlere ateş açtı: 6 ölü! Haberi Görüntüle

''BARIŞ MÜZAKERELERİ BAŞLASIN İSTİYORLAR''

Rusya'da faaliyet gösteren, kamuoyu araştırmaları, anket ve sosyolojik araştırmalar yapan bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olan Levada Merkezi’nin başkanı Denis Volkov, “İnsanlar Ukrayna’daki savaşı, kendilerini ilgilendirmeyen bir durum olarak algıladılar. Artık cephedeki riskler arttı ve Ruslar barış müzakerelerinin başlamasını istiyor" dedi.

Putin zor durumda: Yalnızca her 4 Rus'tan biri Ukrayna'daki savaşı destekliyor - 4

Rusya'daki terör saldırısının kurbanı oldu! Eski güzellik kraliçesi Moskova saldırısında... Haberi Görüntüle

SİLAH HARCAMALARI YÜZDE 50 ARTACAK

Öte yandan Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, yeni silahlar için harcamaların gelecek yıldan itibaren yüzde 50 artacağını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading