Yandex Metrica

Putin'i ikna edecek iki liderden biri Cumhurbaşkanı Erdoğan

Putin'i ikna edecek iki liderden biri Cumhurbaşkanı Erdoğan

ABD'nin önde gelen gazetelerinden Washington Post, Rusya-Ukrayna savaşıyla ilgili bir makale kaleme aldı. Makalede Putin'i ikna edebilecek iki liderden birinin Cumhurbaşkanı Erdoğan olduğu belirtildi.

Dünya

23.01.2024, 18:56

ABD’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Washington Post, Rusya-Ukrayna savaşı devam ederken Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Vladimir Putin arasındaki diplomasi ilişkisinden bahsetti.

Polonya'dan Rusya'ya nükleer tehdidi! Olasılıklara hazırız Polonya'dan Rusya'ya nükleer tehdidi! Olasılıklara hazırız Haberi Görüntüle

FRANSA VE ALMANYA'YI KABUL ETMEZ

Washington Post'ta yayımlanan bir makalede, 'Putin’i barış anlaşmasına kim ikna edecek?' sorusuna yanıt arandı. Adam Taylor imzalı analizde, hem Kiev’in hem de Moskova’nın güvenine sahip az sayıda liderin olduğu belirtildi. Makalede Putin’in Ukrayna’ya açıkça askeri destek veren Paris ve Berlin’in arabuluculuğunu kabul etmeyeceği belirtildi.

Cansız bedeni kukla gibi oynattı: Ölen amcasına kredi çektirmek istedi... Dolandırıcılıkta son nokta Cansız bedeni kukla gibi oynattı: Ölen amcasına kredi çektirmek istedi...... Haberi Görüntüle

ERDOĞAN YA DA BENNET

Her iki ülkenin lideriyle ilişkileri açısından değerlendirildiğinde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile İsrail Başbakanı Naftali Bennett’in, bu göreve uygun olduğu ifade edilen yazıda, Çin’in de, aslında Rusya’ya Batı’dan çok daha yakın olduğu hatırlatıldı.

İngiliz basını 'utanç verici' diyerek duyurdu! Megan Markle kıskançlığı yüzünden alay konusu oldu! Prens Harry'e bir yasak daha koydu! İngiliz basını 'utanç verici' diyerek duyurdu! Megan Markle kıskançlığı yüzünden... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE TAM TEŞEKKÜLLÜ NATO ÜYESİ

Washington Post'un haberinde ''Hem Bennett hem de Erdoğan, onları arzu edilen üçüncü şahıslar haline getirebilecek niteliklere sahip" ifadelerine yer verildi. Haber şu şekilde devam etti: "İsrail, ABD'nin uzun süredir devam eden bir müttefikiyken, Türkiye tam teşekküllü bir NATO üyesi."

İKİ ÜLKENİN BAKANLARI ANTALYA'DA GÖRÜŞECEK

Hatırlanacağı gibi Cumhurbaşkanı Erdoğan da Rusya lideri Putin'le geçtiğimiz günlerde bir telefon görüşmesi gerçekleştirmişti. İki lider, görüşmede Ukrayna'daki savaşı ve ateşkes yollarını görüşmüştü. Bu temastan sonra Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Ukrayna ve Rusya dışişleri bakanlarını perşembe günü Antalya'da bir araya getireceklerini duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading