Yandex Metrica

Putin'den seferberlik adımı! Kiev alarmda

Putin'den seferberlik adımı! Kiev alarmda

Putin'den seferberlik mesajı geldi. Rus milletvekilleri yurtdışına kaçan Rusların mülklerine el koymaya hazırlanırken Rusya Devlet Başkanı'nın sessizce aldığı karar seferberlik hazırlığı olarak yorumlanıyor.

Dünya

23.01.2024, 20:21

Ukrayna Savaşı'nda birinci yılın geride bırakılmasına az bir zaman kala Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yaptığı açıklama Kiev'i alarm durumuna geçirdi.

Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü! Türkiye'ye gelecek mi? Mars değil Yunanistan! Toz bulutu Atina'ya çöktü, komşu turuncuya büründü!... Haberi Görüntüle

PUTİN'DEN SEFERBERLİK HAZIRLIĞI 

Putin, üç çocuk veya daha fazla çocuğa sahip olan erkekerin seferberlikten muaf tutan kararı sessizce kaldırdı. Putin'in yeni kararı, seferberlik hazırlığı olarak yorumlandı. 

KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: 'Güvenliğimiz Türkiye'nin güvencesindedir' KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar: 'Güvenliğimiz Türkiye'nin güvencesindedir' Haberi Görüntüle

'RUSYA 500 BİN ASKER GÖNDERMEYE HAZIR'

İngiliz gazetesi Daily Mail, Putin'in yeni karar kapsamında 500 bin asker daha göndermeye hazırlandığını bildirdi. 

Atlantic Council'den Baykar'a övgü: Kısa sürede büyük etki...  Türkiye'yi lider konumuna yükseltti Atlantic Council'den Baykar'a övgü: Kısa sürede büyük etki... Türkiye'yi lider... Haberi Görüntüle

KOMÜNİZME Mİ DÖNÜLÜYOR? MÜLKLERE EL KOYULACAK

Putin'in kararının yanı sıra Rus milletvekilleri, ayrıca, Ulusal Muhafızlara daha fazla güç sağlayan ve yurtdışına kaçan Rusların mülklerine el koyulmasına yönelik bir yasa önerisi sundu. 

Rusya'nın, ayrıca, birçok bölgede komiserlere savaşma çağındaki erkeklerin listelerini hazırlama talimatı verdiği bildiriliyor. 

Rusya'nın yeni bir seferberlik kararı alması durumunda Ukrayna Savaşı'nın Rusya lehine dönebileceği belirtiliyor. 

Batılı ülkeler Ukrayna'nın tank çağrılarına henüz net bir dönüş yapmadı. Berlin, Ukrayna'nın tank çağrısına karşı kayıtsızlığı nedeni ile çok sayıda tepki ile karşılaşmıştı.

İsrail medyasından savaş iddiası: İsrail gece saatlerinde İran'a saldırabilir İsrail medyasından savaş iddiası: İsrail gece saatlerinde İran'a saldırabilir Haberi Görüntüle

BERLİN'DEN YEŞİL IŞIK

Bunun ardından Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock Berlin'in Leopard tankı kararını duyurdu ve Polonya'nın Ukrayna'ya Alman menşeli Leopard tankı sevk etmek istemesi halinde buna karşı çıkmayacaklarını belirtti.

Baerbock, bir muhabirin Polonya'nın Ukrayna'ya Leopard tankları teslim etmesi halinde ne olacağına yönelik sorusuna 'Şu anda bu soru sorulmadı ancak sorulsaydı buna engel olmazdık.' şeklinde cevap vermişti. Alman basını ise bu açıklamayı 'Berlin yeşil ışık yaktı' şeklinde yorumlamıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading