Yandex Metrica

Putin'den deprem bölgesinde çalışan Rus ekiplerine teşekkür!

Putin'den deprem bölgesinde çalışan Rus ekiplerine teşekkür!

Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felaketi sonrası Rusya Türkiye'ye çok sayıda rama kurtarma ekibi sevk etti. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus ekiplerinin depremlere en erken yardım edenler arasında bulunduğunu belirterek, çalışmalarından dolayı Rusya Acil Durumlar Bakanlığına teşekkür etti.

Dünya

19.02.2024, 17:44

Türkiye Kahramanmaraş merkezli 10 ilde büyük yıkıma neden olan deprem felakti sonrası teyakkuza geçti. Uluslararası yarıdm çağrısında bulunuldu. Çağrıya cevap veren ilk ülkelerden biri de Rusya oldu.

Bölgeye çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk eden Rusya, insani yardım çalışamalarına da destek verdi. 

Kremlin, Putin’in Rusya Acil Durumlar Bakanlığına hitaben yaptığı video mesajı yayınladı.

Su savaşları... Kuraklık isyan getirdi: Yerli halk ve turistler birbirine düştü Su savaşları... Kuraklık isyan getirdi: Yerli halk ve turistler birbirine... Haberi Görüntüle

PUTİN'DEN VİDEOMESAJ

Rusya Acil Durumlar Bakanlığının, ülkenin güvenlik sisteminde önemli bir yer tuttuğuna işaret eden Putin, Bakanlıkça yürütülen çalışmaların, Rusya’daki vatandaşlar ve ekonomi için büyük öneme sahip olduğunu söyledi.

Putin, Rus arama kurtarma ekiplerinin yürüttüğü çalışmaların yabancı ülkelerce de takdirle karşılandığını aktararak, Rusya’nın geçen yıl 35 uluslararası insani görevde yer aldığını belirtti.

Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Macaristan'dan çarpıcı açıklama: Yeni bir dünya savaşı hazırlığı yapılıyor Haberi Görüntüle

PUTİN'DEN RUS ARAMA KURTARMA EKİBİNE TEŞEKKÜR

Rusya’nın, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye ve Suriye’de de önemli çalışmalar yürüttüğünü vurgulayan Putin, şunları kaydetti:

Rusya Acil Durumlar Bakanlığı görevlileri, geçen hafta Türkiye ve Suriye'deki yıkıcı depremlerin kurbanlarına yardım etmek için ilk gelenler arasındaydı. Kurtarıcılarımız, kurtarma köpeklerinden sorumlu görevliler, doktorlarımız ve psikologlarımız neredeyse 24 saat çalıştı, sahra hastaneleri hızla konuşlandırıldı ve arama kurtarma çalışmaları organize edilerek birçok insanın hayatı kurtarıldı.

Putin, Rusya Acil Durumlar Bakanlığı ekiplerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading