Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Putin'den bir meydan okuma daha! "İki ucu keskin silah"

Putin'den bir meydan okuma daha! "İki ucu keskin silah"

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 41. gün sona erdi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise Batı ülkelerine sert konuştu. Avrupa'da Gazprom'un mallarına el konulacağına ilişkin konuşan Putin, "Bunun iki ucu keskin bir silah olduğunu kimse unutmasın" diyerek rest çekti.

Dünya

23.01.2024, 22:07

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rus yetkililerle ülkedeki tarım sektörü ve yaptırımlara ilişkin gerçekleştirdiği toplantıda bu yıl küresel gıda kıtlığı yaşanacağını belirterek, çok daha ölçülü davranacaklarını belirtti. Küresel enerji sektöründeki durumun, piyasa dışı alınan önlemler sonucu kötüleştiğine işaret eden Putin sert ifadeler kullandı.

Soykırımcı İsrail BMGK kararını tanımadı: 'İsrail ateşi kesmeyecek' Haberi Görüntüle

GAZPROM'UN MALLARINA EL KONULMASINA KARŞI MEYDAN OKUMA

Bazı Avrupa ülkelerinde Gazprom’a baskı yapıldığını belirten Putin, "Ortaklarımızın, enerji alanındaki hatalarından ötürü Rusya'yı suçlama ve burada ortaya çıkan sorunları yine Rusya pahasına çözmeye çalıştıklarına tanık oluyoruz. Bazı şirketlerimizin varlıklarının kamulaştırılmasına ilişkin yetkililerin açıklamalarını da duyuyoruz. Bunun iki ucu keskin bir silah olduğunu kimse unutmasın." diye konuştu.

Hamas'tan İsrail basınının açıklamasına yalanlama: 'Ucuz propaganda' Haberi Görüntüle

2021'DE YAŞANAN KÜRESEL GIDA KITLIĞI

Putin, bu yıl gıda konusunda yaşanan küresel sorunlara işaret ederek, "Bu yıl küresel gıda kıtlığı yaşanırken, yurt dışına gıda ihracatı konusunda daha ihtiyatlı olacağız. Bize açıkça düşman olan ülkelere yapılan bu tür ihracatların parametrelerini dikkatle izleyeceğiz." dedi.

ABD'den Gazze'ye kurulacak geçici liman için skandal karar! 'Güvenliğinde İsrail... Haberi Görüntüle

"RUSYA'NIN GERÇEK AVANTAJI GIDADA KENDİ KENDİNE YETERLİLİK OLACAK"

Rusya'da artan gıda ürünü üretimi sayesinde fiyatların, küresel piyasalardan daha düşük kalabileceğini belirten Putin, "Gıdada kendi kendine yeterlilik, Rusya'nın gerçek avantajıdır ve vatandaşlarımızın çıkarları için uygulanmalıdır. Onları piyasadaki dalgalanmalardan, küresel gıda piyasasındaki fiyat dalgalanmalarından korumalıyız." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading