Yandex Metrica
SON DAKİKA
Putin CIA Direktörü Burns ile görüştü

Putin CIA Direktörü Burns ile görüştü

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya Devlet Başkanı Putin'in geçtiğimiz hafta Moskova'yı ziyaret eden CIA Direktörü William Burns ile yaptığı telefon görüşmesinde ikili ilişkilerin, diplomatik ilişkilerdeki vize sorununun ve bölgesel konuların ele alındığını belirtti.

Dünya

23.01.2024, 18:16

Kremlin Sözcüsü Dmitry Peskov, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in önceki hafta Rusya'ya ziyaret gerçekleştiren CIA Direktörü William Burns ile telefonda görüştüğünü açıkladı.

Katil Netanyahu! İsrail sokakları alev alev! Kazan kaldıran Yahudiler katilin... Haberi Görüntüle

ZİYARETİN ADRINDAN GERÇEKLEŞEN GÖRÜŞME

Sputnik'in haberine göre, Burns'un Rusya ziyareti sırasında, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile bir görüşme gerçekleştirip gerçekleştirmediğine yönelik soruya Peskov, yanıt veren Peskov, "Böyle bir görüşme gerçekleşti, telefonda (görüştüler) "ifadelerini kullandı.

Peskov, telefon görüşmesi sırasında ikili ilişkilerin, diplomatik ilişkilerdeki vize sorununun ele alındığını ve bölgesel sorunlara yönelik fikir alışverişi yapıldığını belirtti, ayrıca görüşmede siber güvenliğin de değinilen konular arasında yer aldığını ifade etti.

CIA Direktörü Burns, ziyaretinde ise Rusya Dış İstihbarat Servisi (SVR) Başkanı Sergey Narışkin, Güvenlik Konseyi Sekreteri Nikolay Patruşev ile görüşmüştü.

Burns'un Rusya'ya gerçekleştirdiği bu ilk ziyaretini, doğrudan ABD Başkanı Joe Biden'ın talimatıyla yaptığı açıklanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading