Yandex Metrica

Putin Avrupa'ya seslendi! 'Rusya'ya yönelik yaptırım siyaseti işe yaramadı'

Putin Avrupa'ya seslendi! 'Rusya'ya yönelik yaptırım siyaseti işe yaramadı'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ulusal para birimleri üzerinde ticarete geçiş sürecinin hızlandırılması gerektiğini aktardı. Putin konuşmasında, 'İş dünyasına ulusal para birimleriyle ticarete geçişin hızlandırılması dahil azami destek vermeliyiz' ifadelerine yer verdi.

Dünya

23.01.2024, 19:09

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus ekonomisi hakkında yapılan toplantıda, Batı ülkelerinin uyguladıkları yaptırımlarla istediklerine ulaşamadıklarını belirtti. 

Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e dikkat edin Cihat Yaycı'dan 3. Dünya Savaşı açıklaması: İran yazılanı oynadı, İdlib'e... Haberi Görüntüle

'BU SİYASET İŞE YARAMADI' 

Rus bankacılık sistemini çökertmeyi ve marketlerde ürün kıtlığı yaşanmasını hedefleyen Batılıların bu hedeflerini gerçekleştiremediğini ifade eden Putin, "Ancak Rusya'ya yönelik bu siyasetin işe yaramadığını söyleyebiliriz. Dahası, bu yaptırımlar uygulayanlara da zarar veriyor. Enflasyon ve işsizliğin artması, ABD ve Avrupa'da ekonomik koşulların bozulması, Avrupalıların hayat standartlarının düşmesinden bahsediyorum." sözlerini kaydetti. 

Ramazan'da katliam Fısıh'da bayram: İran'a misilleme o tarihten sonra... Ramazan'da katliam Fısıh'da bayram: İran'a misilleme o tarihten sonra... Haberi Görüntüle

'RUSYA EŞİ BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ BİR BASKIYA DAYANDI'

Rusya'nın 'eşi benzeri görülmemiş bir baskıya' direndiğini ifade eden Putin, "Durum istikrara kavuşuyor. Rublenin döviz karşısındaki değeri şubatın ilk yarısındaki seviyeye döndü. Bankalarda nakit döviz tekrar mevcut hale geliyor ve vatandaşların mevduatları hacmen büyüyor." diye konuştu. 

İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili ne kadar, kaç km hızla gidiyor? İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili... Haberi Görüntüle

'ENFLASYONDA HALKA DESTEK OLMALIYIZ'

Enflasyonun yüksek olduğunu kabul eden Putin, "8 Nisan itibarıyla yıllık enflasyon yüzde 17,5 seviyesinde. Bunlar yüksek rakamlar. Vatandaşlar bunu aile bütçelerinde hissediyor, fiyatların yükseldiğini görüyorlar ve bizler de vatandaşlara bu enflasyon dalgasıyla mücadelede destek olmalıyız." sözlerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading