Yandex Metrica

Putin, ABD'nin Almanya'daki varlığını değerlendirdi! 'ABD sizi hala işgal ediyor'

Putin, ABD'nin Almanya'daki varlığını değerlendirdi! 'ABD sizi hala işgal ediyor'

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Almanya'daki ABD birliklerinin ülkedeki varlığını değerlendirerek, birliklerin "işgalci" sıfatıyla bu ülkede bulunmaya devam ettiğini ifade etti. Putin, "Amerikan işgalci güçleri, Almanya topraklarında resmen ve yasal olarak bulunuyor. Bunların sayısı da oldukça yüksektir." dedi.

Dünya

23.01.2024, 22:17

Moskova Devlet Üniversitesi'nde öğrenci günü dolayısıyla öğrencilerle bir araya gelen Putin, ABD'nin Almanya'daki askeri varlığıyla ilgili dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu. 

Putin İkinci dünya savaşı hatırlatmasında bulunarak, savaş sonrası SSCB'nin Almanya'daki işgal statüsünü sona erdirdiğini lakin ABD'nin bunu yapmadığını söyledi. 

İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili ne kadar, kaç km hızla gidiyor? İran'ın Şahid-136 seyir füzesinin teknik özellikleri? İsrail'i vuran Şahid-136'nın menzili... Haberi Görüntüle

AMERİKAN GÜÇLERİ ALMANYA TOPRAKLARINDA

Almanya'nın 2. Dünya Savaşı'nda yenildiğini hatırlatan Rusya Devlet Başkanı  Putin, "2. Dünya Savaşı'ndan sonra Almanya; Amerikan, İngiliz, Fransız ve Sovyet olmak üzere dört sektöre bölündü. Sovyetler Birliği, Almanya'daki işgal statüsünü sona erdirdi. Ancak ABD bunu yapmadı. Amerikan işgalci güçleri, Almanya topraklarında resmen ve yasal olarak bulunuyor. Bunların sayısı da oldukça yüksektir. Amerikan işgalci güçleri, Almanya topraklarında işgale devam ediyor.Alman politikacıların kendileri de 2. Dünya Savaşı'ndan sonra Almanya'nın hiçbir zaman tam anlamıyla egemen bir devlet olmadığını söylüyor. " dedi.Vladimir Putin, savaş sonucu olarak Sovyet Sosyalist Cumhuriyetler Birliği'nin (SSCB) askeri birliklerinin Avusturya'da bulunduğunu, ancak buradan çekildiğini anımsattı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading