Yandex Metrica
SON DAKİKA
Prens William ve Prens Harry yeni bir sayfa mı açıyor?

Prens William ve Prens Harry yeni bir sayfa mı açıyor?

Tartışmalı geçen bir yılın ardından, royal kardeşlerin artık tartışmayı bırakmaya ve ilişkilerinde yeni bir sayfa açmaya hazır oldukları söyleniyor.

Dünya

02.02.2024, 15:57

Prens William ve Prens Harry, aralarındaki buzları eritmeye ve her şeyi bir kenara bırakmaya hazır. Rahmetli anneleri Prenses Diana'ya adanan heykelin açılış töreni, iki kardeşin yeniden bağ kurması için iyi bir fırsat olmuş gibi görünüyor.

Us Weekly'ye demeç veren bir kaynak, "William ve Harry heykel açılışını yaparak sabahı eski hatıraları, Diana'dan notları inceleyerek geçirdiler." dedi.

"İLİŞKİLERİNDE YENİ BİR SAYFA  AÇTILAR"

"İlişkilerinde kesinlikle yeni bir sayfa açtılar ve ilişkileri iyiye gitmeye başladı. Etraflarındaki herkes heykel açılışının olduğu gün ne kadar yakın olduklarını görmekten heyecan duydu." ifadelerini kullandı.

"SAVAŞTA OLDUKLARI SIR DEĞİL"

Sussex'ler ve kraliyet üyeleri arasındaki gerginlik, Harry ve Meghan'ın kraliyet üyeliğinden çekilip 2020'nin başlarında Kaliforniya'ya taşındıklarından beri sürüyor. Ancak ilişkiler, bu yılın başlarında Oprah Winfrey ile yaptıkları röportajın ardından daha da gerildi.

Geçen ay bir kaynak, "Harry ve Meghan'ın kraliyet ailesiyle savaşta olduğu bir sır değil."  demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading