Yandex Metrica

Prens William ve Prens Harry'nin cenazede tartıştığı ortaya çıktı

Prens William ve Prens Harry'nin cenazede tartıştığı ortaya çıktı

Kraliyet uzmanı Robert Lacey, Prens William ve Prens Harry'nin dedeleri Prens Philip'in cenazesinde çok sert bir şekilde tartıştıklarını iddia etti.

Dünya

23.01.2024, 17:36

Prens kardeşler arasındaki gerginlik bir türlü bitmiyor. Prens Phillip'in cenazesinde buzların eriyeceği düşünülüyordu ancak durum tam tersi oldu. İngiliz tarihçi ve biyografi yazarı Robert Lacey, Prens William ve Harry'nin kraliyet ailesinin toplantısında birbirleriyle tartıştıklarını bildirdi. Kavga hakkında bir makale yayınlayan Lacey, William ve Harry'nin St. George Şapeli'nde tartıştıklarını yazdı.

"ÇOK YARALAYICI ŞEYLER SÖYLENDİ"

İçeriden bir kaynak'ın tarihçi Lacey'e "Orada her zamanki gibi şiddetle birbirlerinin boğazına yapışmışlardı. İkisi arasındaki öfke inanılmaz derecede derinleşti. Çok fazla sert ve yaralayıcı şey söylendi." dediği aktarıldı.

AİLE GÖRÜŞMESİ YAPILMADI

Kraliyet tarihçisi, Prens Philip'in 17 Nisan'daki cenazesinin ardından uzlaşma için hiçbir görüşme yapılmadığını bildirdi. Bunun yerine Prens William ve Kate Middleton'ın, törenin ardından eve gittiği öğrenildi.

Lacey, "Prens Philip'in cenazesinin ardından hiçbir uzlaşma ve kardeşçe oturma ya da mini zirve olmadı. Diana'nın acı bir şekilde bölünen iki oğlu arasındaki çatışma yakın zamanda sona erecek gibi görünmüyor." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading