Yandex Metrica
SON DAKİKA
Polonya basını: Ukrayna'daki savaşın kazananı Türkiye, Erdoğan isterse 'şah ve mat' der

Polonya basını: Ukrayna'daki savaşın kazananı Türkiye, Erdoğan isterse 'şah ve mat' der

Rusya'nın Ukrayna'yı işgal girişimini durdurmak için etkili rol üstlenen Türkiye, Avrupa basınında takdir topluyor. Polonya merkezli Dziennik gazetesi, "Ukrayna'da savaşın kazananı Türkiye" başlığını atarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu savaştaki gücü için, "İsterse şah ve mat der" yorumu yapıldı.

Dünya

23.01.2024, 19:10

Türkiye'nin, savaş halindeki Ukrayna ve Rusya ile güçlü siyasi ilişkileri ve barış sürecindeki etkin rolü, Avrupa basınında gündemi süslüyor. Türkiye'nin silah sanayii ve diplomatik başarılarını gündeme taşıyan, Polonya merkezli Dziennik gazetesi oldu.

Prens William ile yasak aşk yaşadığı iddia edilmişti! Rose Hanburg... Haberi Görüntüle

"UKRAYNA SAVAŞI'NIN KAZANANI TÜRKİYE"

Türkiye'nin her iki ülke ile olan yakın ilişkilerine vurgu yapılan gazetede, "Ukrayna'daki savaşın kazananı Türkiye." manşeti atıldı.

Moskova'daki terör saldırısında acı bilanço: Ölü sayısı artıyor Haberi Görüntüle

"ERDOĞAN İSTERSE ŞAH VE MAT DER"

Haberde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iki ülke ile üstlendiği son derece stratejik rol için ise "İsterse şah ve mat der" ifadelerine yer verildi.

Ukrayna ordusunda iftar programı! Zelenskiy Müslüman askerler ile bir araya... Haberi Görüntüle

KARADENİZ'İN EN BÜYÜK DONANMASI TÜRKLERDE

Boğazlardaki mutlak hakimiyet ve Moskova'da batan kruvazörün ardından Türkiye'nin Karadeniz'de en güçlü donanma haline geldiği belirtildi.

Polonya basını, tüm dünyanın Ukrayna ile meşgul olduğu sırada, Türkiye'nin bölgesel faaliyetlerine de (Irak ve Karabağ) aralıksız devam ettiği vurgulandı.

Türk savunma sanayiinin büyük ivme katetmesi ve yerli yüksek teknolojili modern silahları incelendi. Selçuk Bayraktar'ın SİHA'larının savaştaki ölümcül özelliklerine rağmen Rusya'nın sessiz kaldığı belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading