Yandex Metrica

PKK/YPG ve rejim güçleri yan yana! Suriye'nin kuzeyine yapılan yığınak ortaya çıktı

PKK/YPG ve rejim güçleri yan yana! Suriye'nin kuzeyine yapılan yığınak ortaya çıktı

Son dakika! Reuters haber ajansı, Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve rejim askerlerinin yığınak yaptığı görüntüleri servis etti. Görüntülerde Suriye ordusunun kazdığı mevziler ve ağır silahlar yer alıyor.

Dünya

23.02.2024, 02:43

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İran dönüşü uçakta gazetecilerle yaptığı söyleşide Suriye'nin kuzeyine operasyonun gündemlerinde yer aldığını ifade etmesinin ardından Rejim güçleri ve PKK/YPG yan yana görüntülendi. Reuters haber ajansı, Suriye'nin kuzeyinde PKK/YPG ve rejim askerlerinin yığınak yaptığı görüntüleri servis etti.

Barzani'den Erdoğan mesajı: Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum Barzani'den Erdoğan mesajı: Erbil'de ağırlamaktan mutluluk duyuyorum Haberi Görüntüle

SURİYE'NİN KUZEYİNE YIĞINAK

Omurgasını terör örgütü PKK/YPG'nin oluşturduğu SDG'nin Suriye'nin kuzeyine yığınak yaptığı ortaya çıktı. Görüntülerde Suriye ordusunun bölgedeki hareketliliği de yer aldı. Reuters haber ajansının servis ettiği görüntüler Kobani ve Ayn İsa bölgesinde kaydedildi.

Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen toplattırlımaya başlandı! Magnum dondurmalarında korkutan detay! Ağır plastik ve metal şüphesiyle acilen... Haberi Görüntüle

SURİYE ORDUSUYLA İŞBİRLİĞİ

Suriye ordusunun kazdığı mevziler ve ağır silahlar dikkatlerden kaçmadı. Tüm dünyaya servis edilen haberde SDG'nin de Suriye ordusuyla işbirliği yaptığı bildirildi.

ABD Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Filistin'in BM'ye tam üyeliğine ne diyecekler? ABD Dışişleri Bakanlığı açıkladı: Filistin'in BM'ye tam üyeliğine ne diyecekler? Haberi Görüntüle

TOP VE TANK YIĞINAĞI

Esad rejiminin Ayn Arab ve Ayn İsa bölgelerinde çok sayıda top ve tank yığınağı yaptığı da belirtildi. Fırat Nehri üzerinde devriye gezen Rus hava birimleri de dikkatlerden kaçmadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading