• G.ALTIN

    4.345,98

  • DOLAR

    39,2169

  • EURO

    45,2700

  • BIST 100

    9.311,88

  • BITCOIN

    $105.083

PKK'dan sivil katliam! Suriyelilerin evini basan teröristler Arap aileleri infaz etti!

Suriye Milli Ordusu (SMO), ABD destekli terör örgütü PKK/YPG'nin işgali altındaki Tel Rıfat ve Münbiç'i kurtararak, Fırat Nehri'nin batısındaki en büyük terör yuvasını temizledi. Suriye'deki varlığı tehlikeye giren terör örgütü ise Rakka'da bulunan Arap sivilleri hedef aldı. Dün akşam saatlerinde PKK terör örgütüne karşı isyan bayrağını açan halkın üzerine kurşun yağdıran teröristler daha sonra ise ev ev dolaşıp Arap aileleri infaz etmeye başladı. 

Doğrudan Amerikan Merkez Komutanlığı'na bağlı olan PKK/YPG terör örgütü, Suriye Milli Ordusu'nun başarılı operasyonları ile önce Tel Rıfat'tan daha sonra ise Münbiç'ten geri püskürtüldü. 

Rakka'da köşeye sıkışan ve sivil halkın tepkileri ile karşılaşan PKK terör örgütü çareyi Arap aileleri bir bir infaz etmekte buldu. 

RAKKA'DA PKK İSYANI

Dün Rakka'da terör örgütü PKK'ya karşı protesto düzenleyen sivil halk, PKK/YPG'ye ait bir askeri noktayı ateşe vermişti. Ayrıca yangını söndürmek için olay yerine gelen itfaiye aracı, protestocular tarafından taşlanmıştı.

Yerel halk, bölgelerindeki PKK/YPG varlığını ve Esad rejiminin etkisini reddederek, bu güçlerin sembolü haline gelen yerleri yıkmak, indirmek ve yakmak amacıyla harekete geçmişti.

SİVİL HALKIN ÜZERİNE ATEŞ AÇTILAR

Rakka'daki halk isyanını bastırmak için harekete geçen PKK terör örgütü üyeleri ise endilerine karşı protesto düzenleyen yerel halkın üzerine ateş açmıştı.

Terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterlerini indirip, örgüte ait stratejik noktalara baskın düzenleyen yerel halkın üzerine PKK/YPG üyeleri, uzun namlulu silahlarla ateş açtı.

EV EV DOLAŞIP İNFAZ ETTİLER

Öte yandan yayınlanan videolarda terör örgütü PKK üyelerinin Rakka'da Arap ailelerin evlerine baskın düzenleyip sivilleri bir bir infaz ettiği görüldü.

Yayınlanan son videoda PKK-YPG terör örgütünün Suriyeli bir anne ve kızını sadece Arap olduğu için katlettiği video ortaya çıktı.

Avatar
Ozan KOLTUK