Yandex Metrica
SON DAKİKA
PKK'ya Amerika desteği ayyuka çıktı! Fotoğraf Washington Post'ta yayınlandı

PKK'ya Amerika desteği ayyuka çıktı! Fotoğraf Washington Post'ta yayınlandı

ABD'nin en büyük gazetelerinden biri olan The Washington Post, altında "ABD güçleri Eylül ayında PKK'ya askeri eğitim veriyor" yazan bir fotoğrafa yer verdi.

Dünya

23.01.2024, 20:22

The Washington Post'ta yer alan, "Tam entegrasyon yöntemine rağmen, özel operasyonlardaki kadınlar birçok engelle karşılaşıyor" başlıklı makale için kullanılan bir fotoğrafın altındaki not, ABD'nin terör örgütü PKK'yı eğittiğini bir kez daha gün yüzüne çıkardı.

Köşe yazarı Joe Davidson imzalı makale için kullanılan ve ABD ordusunun özel operasyonlarını gösteren bir fotoğrafın altında, "ABD güçleri Eylül ayında PKK'ya askeri eğitim veriyor" ifadesi yer aldı.

ABD ve İsrail'in Türkiye-Rusya planı: DEAŞ/IŞİD'i kim kurdu? sorusunun cevabı... Haberi Görüntüle

"PKK'YA GERÇEKTEN ASKERİ EĞİTİM Mİ VERİYOR?"

Notu fark eden, terörizm ve terörle mücadele konularında uzman Amerikalı siyasi analist Bruce Hoffman, Washington Post'un sayfasını sosyal medya hesabından paylaştı.

Hoffman, fotoğrafın altında yer alan notla ilgili, "Bugünkü Washington Post'un 2'inci sayfasına yer alan fotoğrafın altındaki başlığa bakın. ABD Özel Harekât Kuvvetleri, ABD Dışişleri Bakanlığı tarafından 1997'den beri yabancı terör örgütü olarak listelenen PKK'ya gerçekten askeri eğitim mi veriyor?" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading