Yandex Metrica

Peskov: Putin'le Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 Ağustos'ta görüşecek! İşte ele alınacak konular

Peskov: Putin'le Cumhurbaşkanı Erdoğan 5 Ağustos'ta görüşecek! İşte ele alınacak konular

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, ''5 Ağustos'ta Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. Cuma günkü gelişmede tahıl anlaşmasının ne kadar etkili çalıştığı konuşulacak.'' şeklinde açıklama yaptı.

Dünya

23.01.2024, 19:37

Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken Putin ile Cumhrubaşkanı Erdoğan'ın 5 Ağustos'ta yapacağı görüşmeye dair bilgi verdi.

Dmitry Peskov, ''5 Ağustos'ta Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşecek. Cuma günkü gelişmede tahıl anlaşmasının ne kadar etkili çalıştığı konuşulacak.'' şeklinde açıklama yaptı. Peskov, iki liderin Rusya ve Türkiye arasındaki ikili iş birliğini ele alacaklarını söyledi.

İşgalci İsrail katliama devam ediyor: Refah'ta 4'ü çocuk 7 Filistinli sivil öldürüldü İşgalci İsrail katliama devam ediyor: Refah'ta 4'ü çocuk 7 Filistinli... Haberi Görüntüle

HANGİ KONULARI GÖREŞECEKLER

İki liderin, ekonomiden bölgesel sorunlara çok sayıda konuyu istişare edeceğini aktaran Peskov, "Görüşme ayrıca Suriye ve Ukrayna konuları, tahıl sevkiyatı için kurulan mekanizmanın etkinliği konusunda karşılıklı güncel bilgilerin paylaşılması ve uluslararası ilişkiler konusunda fikir alışverişi yapmak için de iyi bir fırsat." diye konuştu.

Peskov, görüşme gündeminin oldukça yoğun olacağını kaydetti.

Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Kassam Tugayları duyurdu: Lübnan'dan İsrail'e füze fırlattık Haberi Görüntüle

Joe Biden'ın amcasını yamyamlar mı yedi? ABD başkanının amcasını yamyam mı yedi? Joe Biden'ın amcasını yamyamlar mı yedi? ABD başkanının amcasını yamyam... Haberi Görüntüle

''ÇİN İLE DAYANIŞMA İÇİNDEYİZ''

Dmitri Peskov, Pelosi'nin turu ve olası Tayvan ziyaretiyle ilgili durumun, gerginliğin artmasına yol açan bir provokasyon olduğunu söyledi. Kremlin sözcüsü Dmitry Peskov, Çin ile Tayvan arasındaki gerginlikle ilgili yaptığı açıklamada "Çin ile kesinlikle dayanışma içinde olduğumuzu bir kez daha vurgulamak istiyoruz" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading