Yandex Metrica

Paşinyan Putin karşısında el pençe divan kaldı! Azerbaycan'ı şikayet etti

Paşinyan Putin karşısında el pençe divan kaldı! Azerbaycan'ı şikayet etti

Kırgızistan'ın Başkenti Bişkek, bugün Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan zirvesine ev sahipliği yaptı. Ermenistan Başbakanı, çaresiz bir halde Azerbaycan'ı Putin'e şikayet etti.

Dünya

23.01.2024, 20:09

Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan, çaresizlik içerisinde Azerbaycan karşısında Ermenistan için uluslararası destek aramaya devam ediyor.

Bugüni Kırgızistan'ın Başkenti Bişkek'te Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşen Paşinyan, Azerbaycan'ı Rusya'ya şikayet etti.

Laçın Koridoru'nun kapatılmasının Karabağ Ermenileri arasında paniğe neden olduğunu söyleyen Paşinyan'ın vücut dili de bir hayli tedirgindi. 

Kısıtlamaların gölgesinde bayram namazı: Mescid-i Aksa'da 60 bin Müslüman namaz kıldı! Kısıtlamaların gölgesinde bayram namazı: Mescid-i Aksa'da 60 bin Müslüman namaz... Haberi Görüntüle

ERMENİSTAN TİCARETİNİN YÜZDE 30'U RUSYA İLE

Avrasya Ekonomik Birliği (AEB) Yüksek Konseyi toplantısının ardından, Paşinyan ile görüşen Putin de toplantının basına açık kısmında, Rusya'nın, Ermenistan'ın önde gelen ekonomi ve ticari ortağı olduğunu belirterek, "Rusya, Ermenistan'ın ticaret hacminin yüzde 30'unu oluşturuyor ve hatta esas yatırımcı kalıyor, yatırımların yüzde 40'ı Rusya'ya ait." dedi.

Anlaştılar mı? İran'ın olası İsrail saldırısına karşı Kızıldeniz'e gönderdiği Behshad gemisi geri dönüyor Anlaştılar mı? İran'ın olası İsrail saldırısına karşı Kızıldeniz'e gönderdiği Behshad... Haberi Görüntüle

"BÖLGEDEKİ DURUM GERGİN KALMAYA DEVAM EDİYOR"

Ermenistan Başbakanı Paşinyan da Putin ile bölgesel konuları ele alacaklarını kaydederek, "Maalesef, bölgedeki durum gergin kalmaya devam ediyor." ifadesini kullandı.

Karabağ meselesinin çözümünün bölgedeki en önemli konu olduğunu sözlerine ekleyen Paşinyan, bölgede geçen günlerde çatışmaların yaşandığının altını çizdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading