Yandex Metrica

Papağan muhabirin kulaklığını çaldı: Canlı yayında inanılmaz olay

Şilili bir gazeteci eşine az rastlanır olaylardan birini yaşadı: Haber sunumu sırasında omzuna konmuş bir papağan tarafından kulaklığı çalındı!

Dünya

29.01.2024, 00:18

Şili'de bir gazeteci ender rastlanan olaylardan birini yaşadı. Çalıştığı televizyon kanalının haber yayınına sabah saatlerinde bağlanan muhabir, bulunduğu parkta elinde mikrofonla gelişmeleri aktarırken omzuna konan bir papağanla irkildi. 

İstifini bozmamaya çalışan ve sunumuna devam eden muhabir birazdan başına geleceklerden habersizdi. Gazeteciyi bir süre dinleyen Arjantin papağanı, genç adamın kulağındaki kablosuz kulaklardan birini kaptı ve uçup gitti. Kulaklığının bir papağan tarafından kaçırılmasıyla büyük şaşkınlık yaşayan gazeteci yine de yayına ara vermeyerek olayı çevresindekilere duyurmaya çalıştı. 

"Papağan kulaklığımı çaldı" diye bağıran gazeteci 'hırsız papağan'a ulaşıp ulaşamadığı bilinmiyor. Olayı aktaran Güney Amerika medyası, muhabirin kulaklığını kaçıran kuşun bir Arjantin papağanı olduğunu duyurdu.

İstilacı bir tür olan Arjantin papağanı, türdaşları arasında kendi yuvasını odacıklarıyla birlikte yapan tek kuş olmasıyla biliniyor. Aynı zamanda oldukça zeki bir hayvan olan bu papağanın, muhabirden aşırdığı kulaklığı kendi yuvasına taşıdığı sanılıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading