Yandex Metrica

Otomotiv devi yaptırım sözünü tutamadı! Rusya'daki fabrikaları tekrar çalışmaya başladı

Otomotiv devi yaptırım sözünü tutamadı! Rusya'daki fabrikaları tekrar çalışmaya başladı

Dünyanın önde gelen otomotiv üreticilerinden olan Fransız marka Renault, Rusya'nın başkenti Moskova'daki fabrikalarında üretimi tekrar başlattı. Rusya'nın Fransa'dan sonra en büyük pazar olduğu bilinirken, Renault Rusya'daki araç üretiminin yüzde 39.5'unu göğüslüyor.

Dünya

04.02.2024, 16:55

Fransız menşeili otomotiv üreticisi Renault, Ukrayna'yı işgal girişimi sebebiyle uygulanan yaptırımlar kapsamında Moskova'daki fabrikasında üretimi sonlandırma kararı almıştı. 

Fakat Renault'un bu kararı istikrarlı olamadı. Rusya'daki faaliyetini askıya alan Renault, Moskova'da fabrikaları tekrar üretime geçirdi. 

İsrail'de toplantı üstüne toplantı: İran'ın olası saldırısı ülkedeki gerilimi artırdı İsrail'de toplantı üstüne toplantı: İran'ın olası saldırısı ülkedeki gerilimi artırdı Haberi Görüntüle

RUSYA RENAULT'UN EN BÜYÜK İKİNCİ PAZARI 

Renault'un bu kararı alırken Fransız hükümetinden destek aldığı belirtilirken, Rusya'nın Fransa'dan sonra en büyük ikinci pazarı olduğu da biliniyor. 

İntikam yakın! Duvarlarda savaş çağrıları: Yeterince yiyecek ve malzeme depoladınız mı? İntikam yakın! Duvarlarda savaş çağrıları: Yeterince yiyecek ve malzeme depoladınız... Haberi Görüntüle

ÇİP KRİZİ DE ÜRETİMİ SENDELETİYOR 

Renault Moskova sözcüsü açıklamasında, "Bileşen tedarikiyle (çip krizi) ilgili durum istikrarsız ve değişiyor. Herhangi bir tahminde bulunmamayı tercih ediyoruz." dedi.

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi! Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'NİN FAVORİ MODELİ RUSYA'DA ÜRETİLİYOR 

Renault'un Moskova fabrikası, Duster, Captur, Arkano ile Nissan Terrano modellerini üretiyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading