Yandex Metrica

Omicron varyantı nedeniyle bir ülke daha sınırlarını kapattı!

Omicron varyantı nedeniyle bir ülke daha sınırlarını kapattı!

Koronavirüsün yeni varyantı Omicron nedeniyle birçok ülke alarma geçti. İsrail'in ardından Japonya'da yabancıların ülkeye girişinin yasaklandığını duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 18:22

Japonya Başbakanı Fumio Kishida yağtığı açıklamada, 30 Kasım’dan itibaren ülkeye yabancıların girişinin yasaklanacağını söyledi.

Anlaştılar mı? İran'ın olası İsrail saldırısına karşı Kızıldeniz'e gönderdiği Behshad gemisi geri dönüyor Anlaştılar mı? İran'ın olası İsrail saldırısına karşı Kızıldeniz'e gönderdiği Behshad... Haberi Görüntüle

SINIR TEDBİRLERİ SIKI ŞEKİLDE UYGULANACAK

Başbakan Kişida Fumio, düzenlediği basın toplantısında, Kovid-19'un yeni varyantına karşı sınır tedbirlerini sıkı şekilde uygulayacaklarını belirtti. Kişida, ülke içinde Kovid-19 vakalarının "düşük seyrine" rağmen olası vaka sayısı artışlarına karşı "kriz hassasiyetiyle" hareket edeceklerini söyledi.

Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Pelosi'den Netanyahu'ya istifa çağrısı: Netanyahu'nun politika ve uygulamalarını reddediyoruz Haberi Görüntüle

'GÜÇLÜ BİR KRİZ HİSSİ YAŞIYORUZ'

Başbakan Kişida, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Omicron varyantına yönelik 'güçlü bir kriz hissi' yaşıyoruz. Küresel bazda bir yayılma hareketi olabileceğinden sınır önlemlerini genişletmeyi sürdüreceğiz."

Kyodo ajansı, kasımın ilk haftasında kolaylaştırılan iş insanları, öğrenciler ve teknik stajyerlerin ülkeye giriş prosedürlerinin askıya alınacağını bildirdi.

Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Faiz kararı sonrası altın ve döviz kuru nasıl etkilenir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Faiz kararı sonrası altın... Haberi Görüntüle

YOLCULAR 3,6,10. GÜNLERDE PCR TESTİNE ALINACAK

Hükümet, Güney Afrika'da saptanan Kovid-19'un "Omicron" varyantına karşı Mozambik, Malavi ve Zambiya'yı "daha sıkı tedbirler uygulanacak ülkeler" listesine eklemişti. Karar kapsamında Japonya'ya ulaşan yolcular, belirli tesislerde 10 gün karantinaya girecek ve bu sürenin 3, 6 ve 10'uncu günlerinde PCR testine alınacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading