Yandex Metrica
SON DAKİKA
Öldüğü iddia edilen Hamaney ortaya çıktı: Haftalar sonra ilk kez kameraların karşısına geçti

Öldüğü iddia edilen Hamaney ortaya çıktı: Haftalar sonra ilk kez kameraların karşısına geçti

Öldüğü iddia edilen İran Dini Lideri Hamaney haftalar sonra ortaya çıktı. Kameralar karşısına geçen Hamaney, konuşmasını ayakta gerçekleştirirken gençlerden sabır ve azimle mücadele etmeye devam etmeleri çağrısında bulundu. Öte yandan 3 Eylül tarihinden itibaren Hamaney'in hiçbir programına katılmaması ve bazı programlarını iptal etmesi, hakkındaki iddiaları güçlendirmişti.

Dünya

23.01.2024, 19:49

İran Dini Lideri Hamaney'in öldüğü iddia edilmişti. Ancak haftalar sonra ardından ilk kez Tahran'da düzenlenen dini bir merasimde kameralar karşısına çıkan Hamaney, konuşmasını ayakta gerçekleştirdi.

Rusya teröristlere işkence görüntülerini paylaştı: Putin kime gözdağı veriyor? Haberi Görüntüle

HAMANEY, İKİ HAFTA SONRA ORTAYA ÇIKTI

Hakkında "öldü" veya "ağır hasta olduğu" iddiaları ortaya atılan İran Dini Lideri Ayetullah Ali Hamaney, İran'ın başkenti Tahran'da İmam Humeyni Hüseyniyesi'nde düzenlenen Erbain merasimleri kapsamında ülkedeki gençlik gruplarının temsilcileriyle bir araya geldi. İki hafta gibi uzun bir sürenin ardından ilk kez Tahran'da düzenlenen dini bir merasimde kameralar karşısına çıkan Hamaney, konuşmasını ayakta gerçekleştirirken gençlerden sabır ve azimle mücadele etmeye devam etmeleri çağrısında bulundu.

Nijer'den ABD'yi şoke edecek karar! Askeri anlaşma iptal edildi Haberi Görüntüle

AĞIR BİR AMELİYAT GEÇİRDİĞİ İDDİASI

Son olarak New York Times, Hamaney'in sağlık durumuna ilişkin haberinde, durumunun iyi olmadığını, ağır bir ameliyat geçirdiğini iddia etmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading