Yandex Metrica
SON DAKİKA
O ülkede aşı karşıtlarını öyle bir yere çağırdılar ki çoğu koşa koşa gitti! İlk giden Türk oldu

O ülkede aşı karşıtlarını öyle bir yere çağırdılar ki çoğu koşa koşa gitti! İlk giden Türk oldu

Avusturya'nın Viyana şehrinde bir genelev, aşı kampanyası başlatarak müşterilerine özel avantajlar sunmaya başladı. Aşı kampanyasından faydalanmak için geneleve ilk gelen kişi ise bir Türk'tü.

Dünya

23.01.2024, 18:16

Bazı insanlar koronavirüs aşılarına hala şüpheyle yaklaşırken, sağlık yetkilileri insanları aşı olmak için farklı yöntemler uygulayabiliyorlar. Fakat Avusturya'da uygulananan yöntem herkesin gündemine oturmuş durumda. 

Avusturya'da bir genelev, her pazartesi günü aşı olanlara normalde 40 euro olan sauna hizmetini ücretsiz olarak sunmaya başladı. Avusturya nüfusunun sadece yüzde 65'inin aşılı olduğu bilinirken aşı kampanyasından en fazla yararlanan kesimin ise göçmenlerin olduğu açıklandı.

Bakan Fidan İspanya'nın Gazze tutumunu takdir etti: Filistin meselesi evrensel... Haberi Görüntüle

AŞI KAMPANYASINDAN İLK YARARLANAN KİŞİ BİR TÜRK

Genelev'in başlattığı aşı kampanyasından ilk yararlanan kişinin Erhan isimli 30 yaşında bir Türk olduğu açıklandı. 

Erhan isimli Türk göçmen Avusturya basınına verdiği röportajda, aşı kampanyasının harika olduğunu eğer kampanya yapılmasaydı aşı olmayı düşünmediğini açıkladı. 

Genelevi'nin işletmecisi ise Erhan'ın ifadelerini doğrular nitelikte konuştu. Müşterilerinin yüzde 95'inin göçmen olduğunu ifade eden yönetici 'Kampanyayı yapmasaydık kimse aşı olmaya gelmezdi.' açıklamasında bulundu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading