Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nostradamus'un 'düşecek' dediği ateş nükleer bomba mı? Elizabeth'in 96 yaşında öleceğini bildi

Nostradamus'un 'düşecek' dediği ateş nükleer bomba mı? Elizabeth'in 96 yaşında öleceğini bildi

Nostradamus metinlerini yorumlayan 2006 tarihli kitapta Kraliçe Elizabeth'in 2022 yılında 96 yaşındayken öleceğinin belirtilmesi, dikkatleri bir kez daha ünlü Fransız kâhinin 2022 kehanetlerine çevirdi.

Dünya

07.02.2024, 22:19

Büyük Londra Yangını'nı, Hitler'in iktidara gelişini, Avrupa'daki büyük savaşı ve John F. Kennedy suikastını yüz yıllar önce yazdığı şiirlerde tarif eden Fransız kahin Michel de Nostradame, bilinen adıyla Nostradamus, İngiltere Kraliçesi Elizabeth'in ölümüyle yeniden gündemde. 

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, ilk basımı 2006 yılında yapılmış 'Nostradamus: Gelecek İçin Eksiksiz Kehanetler' (Nostradamus: The Complete Prophecies for the Future) kitabında II. Elizabeth'in 96 yaşında öleceği vurgulanıyordu. Bu gerçeğin ortaya çıkmasından sonra kitabın satışları bir anda arttı. 

Nostradamus'un şiirlerini yorumlayan Mario Reading adında bir yazarın yayınladığı kitapta "Kraliçe II. Elizabeth 22 dolaylarında (2022), 96 yaşında ölecek" cümlesi yazıyor. 

8 Eylül'de ölen İngiliz Kraliçesi 96 yaşındaydı. Bu kehanetin ortaya çıkmasının ardından insanlar kitapta Nostradamus'un şiirleri hakkında yer verilen diğer yorumları merak etmeye başladı. 

Kitapta yer verilen diğer kehanetler okuyanı şoke edecek cinsten... Zira Nostradamus'a göre Elizabeth'in ardından İngiliz kraliyet tahtına oturan III. Charles, kısa bir süre sonra makamını terk edecek. Nostradamus'un 1555 yılında yazdığı şifreli şiirleri deşifre eden Mario Reading, "Prens Charles, tahtı devraldığında 2022'de 74 yaşında olacak. Ancak Galler Prensesi Diana'dan boşanmasının ardından İngiliz nüfusunun belirli bir bölümünün ona karşı beslediği kırgınlıklar hâlâ devam ediyor" diyor. 

Charles ve Elizabeth

Charles'ın ani bir kararla tahtı bırakacağını ve yerine 'kral olmayı asla beklemeyen birinin oturacağını' savunan Reading, Nostradamus'un İngiliz Milletler Topluluğu'nun dağılacağına da işaret ettiğini kaydediyor. Bu yorumun ardından gözler, Kral Charles ve eşinin gizli oğlu olduğuna inanılan Avustralyalı Simon Dorante-Day'e çevrildi. 

Simon Dorante-Day ve babası olduğu iddia edilen Charles

İngiliz basınına verdiği demeçte "Charles ve Camilla'nın oğlu olduğuma inanıyorum ve bunu DNA ile kanıtlamak için mahkemeyi sabırsızlıkla bekliyorum" diyen 56 yaşındaki 'gayrimeşrû' prens, Nostradamus'un yazdığı metinlerle kendisine işaret ettiğini ileri sürüyor. 

Trump'tan Biden'ı destekleyen Yahudileri kızdıracak açıklama: 'İsrail yok edilecek' Haberi Görüntüle

'ATEŞ TOPU' NÜKLEER PATLAMA OLABİLİR 

Elizabeth'in ölümünden önce Fransa'nın doğudan yönelecek bir tehditle karşı karşıya kalabileceğini şifreli olarak yazan Nostradamus'un 'Ukrayna savaşına işaret ettiği' yorumları yapılıyor. 

Sözkonusu beyit şöyle: "Mavi kafa beyaz kafaya o derece zarar verecek / Fransa'nın her ikisine de yaptığı gibi"

Nostradamus uzmanı Bobby Shailer, bu kehanetin önümüzdeki birkaç yıl içinde gerçekleşebilecek Üçüncü Dünya Savaşı'na işaret ettiğini ileri sürüyor. Güncel yorumlara göre, Nostradamus'un 2022 kehanetleri arasında sayılan 'gökyüzünden ateş topu düşmesi', bir atom bombası olabilir. 

Rusya'nın Ukrayna işgalini sürdürmesi ve 3. Dünya Savaşı olasılığının artmasıyla birlikte tarafların birbirlerini giderek artan biçimde 'nükleer silahla' tehdit etmesi, Nostradamus kehanetini geçmişte 'asteroid' ile yorumlayanları yeniden düşünmeye sevk etti. 

Tartışmalara neden olan metinler şu şekilde:

'Yeni, ani ve ani yağmur / İki orduyu birden durduracak / Göksel taş, ateşler denizi taşlaştırır / Yedi kişinin karadan ve denizden ölümü ansızın.'

'Üç gece gökten büyük bir ateş düşecek / Sebep hem sersemletici hem de harikulade görünecek / az sonra deprem olacak.'

Nostradamus'un Türkiye coğrafyasını ilgilendiren ilginç bir şiiri de şöyle:

'Denizdeki güneş ısısı nedeniyle / Eğriboz'da balıklar yarı pişmiş / sakinler onları kesmeye gelecek / Bisküvi başarısız olduğunda Rodos ve Cenova.'
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading