Yandex Metrica

Norveç'te elektrik faturası eylemi! 'Daha düşük fatura istiyoruz'

Norveç'te elektrik faturası eylemi! 'Daha düşük fatura istiyoruz'

Norveç'te bir araya gelen eylemciler, son dönemde elektrik fiyatlarındaki rekor zamlara karşı protesto düzenledi. 12 ayrı kentte düzenlenen eyleme yüzlerce protestocu katıldı.

Dünya

23.01.2024, 18:41

Norveç'te en güneydeki kent olan Arendal'dan Harstad'a kadar 12 kentte elektrik fiyatlarına gelen zamlar protesto edildi. 

Protestoları "We who demand cheaper electricity" (Daha ucuz elektrik isteyen bizler) adlı grup organize etti.

Trump'ın yargılandığı mahkeme binası önünde kendini ateşe veren ABD'liden çarpıcı manifesto: Kendi yönetimimiz bizi vurmak üzere Trump'ın yargılandığı mahkeme binası önünde kendini ateşe veren ABD'liden çarpıcı... Haberi Görüntüle

ELEKTRİK FATURALARI PROTESTO EDİLDİ

Norveç'te görev başına gelen yeni hükümetin enerji polikikalarına karşı ayaklanan eylemciler, gelir düzeyi düşük olanlar için elektrik faturalarının düşük gelmesi gerektiğini savundu. 

Soykırımcı Netanyahu'dan saldırı tehdidi: Hamas'a askeri baskıyı artıracağız Soykırımcı Netanyahu'dan saldırı tehdidi: Hamas'a askeri baskıyı artıracağız Haberi Görüntüle

DÜŞÜK GELİRLİLERİ DE DÜŞÜNÜN 

Başkent Oslo'da da düzenlenen eylemde, organizatörlerden Hanna Haskel, daha ucuz elektrik istediklerini aktardı. Hükümetin desteklerinin yetersiz olduğunu iddia eden Haskel, düşük gelirli vatandaşlar için yeni bir politika belirlenmesi gerektiğini ifade etti. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading