banner2

New York polisi Trump'a karşı görevde! Güvenlik önlemleri artırıldı

ABD eski Başkanı Donald Trump, Stormy Daniels' ödediği 'sus payı'nın ardından New York Büyük Jürisi tarafından suçlu bulunmuştu. Jürinin kararının ardından New York'ta güvenlik önlemleri artırıldı. Bütün memurlar göreve çağrıldı.

Dünya 01.04.2023, 10:11 01.04.2023, 10:53
Abone ol

ABD eski Başkanı Donald Trump hakkında yetişkin filmleri yıldızı Stormy Daniels'e ödediği sus payı gerekçe gösterilerek New York Büyük Jürisi tarafından suçlu bulunmuştu. Trump taraftarı ve karşıtlarının protesto gösterileri düzenlenesinin ardından New York'ta güvenik önlemleri artırıldı. 

BÜTÜN MEMURLAR GÖREVE ÇAĞRILDI

New York Polis Departmanı'nda rütbesine bakılmaksızın bütün memurlar dünden itibaren göreve çağrıldı. Manhattan ceza mahkemesi, Bölge Savcılığı Ofisi ve Manhattan 5. Cadde'de bulunan Trump Tower önü polis bariyerleri ile çevrildi.

TRUMP DESTEKÇİLERİ DE KARŞITLARI DA SOKAKTA

Trump Tower'ın önünde toplanan Trump karşıtı gruplar "Trump'ı hapisane elbiseleri giydirin" şeklinde pankartlar taşırken, Trump destekçisi kişiler de ABD bayrağı açarak Trump'ı soruşturanları yolsuzlukla suçladı. Trump destekçileri de protesto düzenlerken İsmini sadece Marry olarak veren Trump destekçisi bir kadın, AA muhabirine, "Benim başkanım burada olmamı söyledi, onun için geldim." diye konuştu.

TRUMP ÇAĞRI YAPMIŞTI

Geçtiğimiz hafta hapse gireceğini söyleyen Trump, destekçilerini sokaklara çağırmıştı. Jürinin hakkındaki kararının açıklanmasından sonra ise Trump, bu kararın siyasi olduğunu ve seçimlere müdahale amacı taşıdığını söylemişti.

Yorumlar (0)
Yorum yapabilmek için lütfen üye girişi yapınız!