Yandex Metrica
SON DAKİKA
New York kar altında ama o hep çalışıyor: Eric Adams'ın balıkçıya gidecek vakti yok

New York kar altında ama o hep çalışıyor: Eric Adams'ın balıkçıya gidecek vakti yok

Soğuk hava ve yoğun kar, ABD'nin doğu kıyılarını vurdu. Caddelerin beyaza büründüğü New York kentinde bir belediye başkanı var ki, sokakların durumunu gece-gündüz kontrol edip hayatın normal biçimde sürmesi için uğraş veriyor.

Dünya

23.01.2024, 18:44

ABD'nin doğu kıyıları bugünlerde yoğun kar yağışı altında. Ülkenin finans başkenti New York, kar nedeniyle alarm durumuna geçti. New York Belediye Başkanı Eric Adams ise sokakların beyaza bürünmeye başladığı andan itibaren karla mücadele çalışmalarını bizzat yönetiyor. Sosyal medya hesabındaki paylaşımlarıyla sık sık kent sakinlerini bilgilendiren Adams, caddelerin açık kalması ve kentte kardan dolayı bir kaos yaşanmaması için yoğun gayret gösteriyor. 

Adams'ın özverili çalışmaları onbinlerce Amerikalının takdirini topladı. Gece gündüz New York sokaklarını dolaşan, kimi zaman bizzat kendisi kar küreyen ve yeri geldiğinde kamyona binerek sokakları tuzlayan Adams, karla mücadele ekiplerine de sahada moral veriyor. 

Son dakika... Yunanistan'a ait F-16 Ege Denizi'ne düştü! Haberi Görüntüle

BALIKÇIYA BİLE GİDEMİYOR!

Kar yağışının yoğun etkisi altındaki mahalleleri tek tek dolaşan Adams, gittiği bölgelerden yaptığı yayınlarla New Yorklulara anlık bilgi aktarıyor. Adams'ın sosyal medyada kendisine bağlı 'trol' ordusu bulunmuyor. Ayrıca çoğu vidyoyu cep telefonuyla kendisi çeken Adams, yanında onlarca danışman ve korumayla da dolaşmıyor. 
Kar yağışı sırasında öncelikle New York sakinlerinin hayat kalitesini koruma niyetiyle çaba gösteren Adams'ın, yoğun buzlanma ve trafik tehdidinin sürdüğü günlerde pahalı bir restorana gidip balık ziyafeti çekmek için saatler harcamayı aklından bile geçirmediği sanılıyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading