Yandex Metrica

NATO'dan Rusya-Ukrayna krizini bitirmek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

NATO'dan Rusya-Ukrayna krizini bitirmek isteyen Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür

Son dakika haberleri... NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Rusya-Ukrayna krizine siyasi çözüm için desteği ve kişisel çabalarından dolayı teşekkür ettiğini bildirdi.

Dünya

23.01.2024, 18:46

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya-Ukrayna krizine ilişkin telefon görüşmesi gerçekleştirdiğini açıkladı.

Son dakika... BM'deki Filistin oylaması yapıldı: ABD yine İsrail'e çalıştı Son dakika... BM'deki Filistin oylaması yapıldı: ABD yine İsrail'e çalıştı Haberi Görüntüle

RUSYA-UKRAYNA KRİZİ KONUŞULDU

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Stoltenberg, yapılan telefon görüşmesinde Rusya'nın Ukrayna çevresinde konuşlanmasının ele alındığını belirtti.

Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır cayır yaktı Dehşet anları! Trump’ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini cayır... Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEŞEKKÜR MESAJI

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, "Kendisine siyasi bir çözüm bulmak için aktif desteği ve kişisel katılımı için teşekkür ettim. Türkiye'nin Ukrayna'ya verdiği güçlü desteği memnuniyetle karşıladım. NATO diyaloıg için her zaman hazır aktif ve kişisel desteği için teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading