Yandex Metrica
SON DAKİKA
NATO'dan iki ülkeye terör mesajı: Türkiye ile işbirliğini artırın

NATO'dan iki ülkeye terör mesajı: Türkiye ile işbirliğini artırın

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İsveç ve Finlandiya'nın terör ve PKK gibi terör örgütleriyle mücadele konusunda uyarıda bulundu. Stoltenberg, iki ülkeye net mesaj vererek Türkiye ile işbirliği halinde olunmasını istedi.

Dünya

23.01.2024, 20:05

NATO'dan Türkiye ile ilgili yapılan açıklamada, Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İsveç ve Finlandiya'nın terör ve PKK gibi terör örgütleriyle mücadele konusunda terör yasalarını sıkılaştırması ve Türkiye dahil NATO ile iş birliğini artırması gerektiğini söyledi.

İsveç devlet televizyonu SVT'ye açıklamalarda bulunan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, İsveç ve Finlandiya'nın terör ve PKK gibi terör örgütleriyle mücadele konusunda terör yasalarını sıkılaştırması ve Türkiye dahil NATO ile iş birliğini artırması gerektiğini ifade etti.

Yunan medyasından çarpıcı analiz! Türkiye bölgede kendisini ustaca güçlendiriyor: Harita... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE TERÖR SALDIRILARINA EN ÇOK MARUZ KALAN ÜLKE

Stoltenberg, "Türkiye, terör saldırılarına en çok maruz kalan NATO üyesi olduğu için endişe duyuyor. Türkiye'nin terör saldırılarına karşı kendini savunma hakkı var" dedi.

İsrail esir takasıyla serbest bıraktığı Filistinlileri yeniden gözaltına alıyor Haberi Görüntüle

İKİ ÜLKEYE YEŞİL IŞIK YAKTI

Stoltenberg, İsveç'in ve Finlandiya'nın NATO’ya katılım başvurularının onaylanmasının zaman almasının "normal" olduğunu belirterek, 30 üye ülkeden 28'inin şimdiden iki İskandinav ülkesine yeşil ışık yaktığını söyledi.

Stoltenberg ayrıca, İsveç'in ve Finlandiya'nın NATO’ya katılım başvurularında anormal olan şeyin “çok hızlı ilerlemesi” olduğunu açıkladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading