Yandex Metrica

NATO'dan Belarus iddiası! Rusya tarafında savaşa katılabilir

NATO'dan Belarus iddiası! Rusya tarafında savaşa katılabilir

NATO yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Rusya ile Ukrayna savaşının çıkmaza girdiği bu yüzden Belarus'un yakında Rusya tarafında savaşa girebileceğini bildirdi.

Dünya

04.04.2024, 06:04

NATO'dan bir yetkili Rusya ile Ukrayna arasında süren savaşın gidişatına ilişkin değerlendirmede bulundu. 

Yetkili yaptığı açıklamada, Rusya'nın son iki haftada hiçbir başarı elde edemediğini buna rağmen Putin'in baskıyı sürdürdüğünü ifade etti.

Türkiye'nin Gazze'ye gönderdiği yardımlar Mısır'ın El-Ariş Limanı'na indiriliyor Türkiye'nin Gazze'ye gönderdiği yardımlar Mısır'ın El-Ariş Limanı'na indiriliyor Haberi Görüntüle

CAN KAYBI GİDEREK ARTACAK  

İki tarafında diğerine üstünlük kuramadığını belirten NATO yetkilisi, çatışmaların bu şekilde sürmeye devam etmesi durumunda can kaybı ve hasarın giderek artacağını belirtti. 

Soykırım destekçisi Biden imzaladı! ABD'den İsrail ve Ukrayna'ya 95 milyar dolarlık askeri yardım Soykırım destekçisi Biden imzaladı! ABD'den İsrail ve Ukrayna'ya 95 milyar... Haberi Görüntüle

NÜKLEER SİLAHLAR YERLEŞTİRİLECEK

Diğer yandan yetkili, Rusya'nın topraklarını askeri üs olarak kullanmasına izin veren Belarus'un Rusya'ya destek olmak için ülkesine nükleer silah yerleştirmesine izin verebileceğini ifade etti. 

istihbarat raporu basına sızdı! Saat verildi: İran'ın misilleme saldırısı an meselesi! istihbarat raporu basına sızdı! Saat verildi: İran'ın misilleme saldırısı an... Haberi Görüntüle

BELARUS SALDIRIYI MEŞRU KILMAK İÇİN ÇABALIYOR 

Yetkili açıklamasında, "Belarus hükümeti, Belarus'un Ukrayna'ya yönelik saldırısını ve Rus nükleer silahlarının Belarus'ta yakında konuşlandırılmasını haklı çıkarmak için ortamı hazırlıyor" ifadelerine yer verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading