Yandex Metrica
SON DAKİKA
National Geographic'ten skandal paylaşım! Kadın teröristleri kahraman gibi lanse etti

National Geographic'ten skandal paylaşım! Kadın teröristleri kahraman gibi lanse etti

National Geographic, Instagram hesabından skandal bir paylaşımda bulundu. Terör örgütü PKK'nın Suriye'deki uzantısı olan YPJ'nin kadın teröristlerinin fotoğraflarına yer verilen paylaşımda kadın teröristler adeta bir 'kahraman' gibi gösterildi.

Dünya

23.01.2024, 20:39

Dünyaca ünlü belgesel kanalı National Geographic, milyonlarca kişinin takip ettiği resmi Instagram hesabından skandal bir paylaşımda bulundu.

Milyonlarca insanın takip ettiği hesaptan açık açık PKK propagandası yapan National Geographic, eli kanlı terör örgütü PKK'lı kadın teröristleri fotoğraflayan ve İstanbul'da yaşayan fotoğrafçı Erin Trieb'in terör örgütü içinde çektiği fotoğraflarına yer verdi.

Cidde'de önemli görüşme: Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı bin Ferhan, ABD... Haberi Görüntüle

''DAHA DİNAMİK VE KÜSTAH DEĞİLDİ''

Belgesel kanalı İstanbul'da yaşayan fotoğrafçı Erin Trieb'in "Seyahetlerim ve görevlerim sırasında dünyanın her yerinde inanılmaz kadınlarla tanıştım. Hiçbiri Suriye Kadın Koruma Birimi YPJ'den daha dinamik ve küstah değildi" sözlerini de paylaştı.

Donald Trump açıkladı: İsrail lobisinin artık ABD'de gücü yok! Haberi Görüntüle

7 BİN GÖNÜLLÜ KADIN ASKER KATILDI

National Geographic tarafından yapılan paylaşımın altında ise şu ifadelere yer verildi;

"2014 yılında İslam Devleti Irak ve Suriye'nin geniş bölgelerine saldırıp onları ele geçirdiğinde, 7 bin gönüllü kadın asker PKK ve daha geniş bir Kürt direniş hareketinden gelişen silahlı bir militan grup olan YPJ'ye katıldı." 

Ramazan öldürmek için en iyi zaman! İsrailli vekilden soykırım çağrısı:... Haberi Görüntüle

Rus istihbaratı açıkladı: Kanlı saldırının arkasında 3 ülke var Haberi Görüntüle

EVLENMEYİ DÜŞÜNMÜYORLAR

Terörist kadınları 'bir kahraman' gibi gösteren paylaşımda askerlerin evlenmeyi düşünmedikleri ve bu yüzden de çocuk sahibi olmak istemediklerinden bahsedilirken "Kürtler arasında kadın savaşçıların bir kadın tarafından öldürülürse cennete gidemeyeceklerine inanılıyor ve bunun İslam Devleti militanlarında büyük korku uyandırdığı söyleniyor" denildi.

Mescid-i Aksa'da İsrail zulmü! İsrail askerlerinden Ramazanın ilk cuma namazını... Haberi Görüntüle

ABD, SİLAH VE PARA SAĞLIYOR

Ayrıca yapılan skandal paylaşımda ABD'nin PKK'yı Yabancı Terör Örgütleri Listesi'nde görmesine rağmen destek verdiği de açık açık beyan edildi. Söz konusu paylaşımda "YPJ'nin İslam Devleti ile mücadeledeki rolü göz önüne alındığında ABD, PKK'nın kardeş grubu olan YPJ'yi de 2014'ten bu yana desteklemeye ve koordine etmeye devam ederek onlara silah, fon ve para sağlıyor" sözlerine yer verildi.

Trieb ise kendi sosyal medya hesabında fotoğrafların 2014 yılında Suriye'nin doğusunda ya da Irak'ta çekildiğine dikkat çekti. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading