Yandex Metrica
SON DAKİKA
Nancy Pelosi'nin eşine çekiçli saldırının görüntüleri ortaya çıktı

Nancy Pelosi'nin eşine çekiçli saldırının görüntüleri ortaya çıktı

San Francisco Yüksek Mahkemesi, ABD eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşi Paul Pelosi’ye çekiçle saldıran David DePape'yle ilgili olay anına ait görüntüleri paylaştı.

Dünya

23.01.2024, 20:22

Hatırlanacağı gibi ABD eski Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin eşi Paul Pelosi, 2022 yılının ekim ayında Kaliforniya'daki evlerinde saldırıya uğramıştı. Saldırgan David DePape, Paul Pelosi'yi başına çekiçle vurarak ağır yaralamıştı.82 yaşındaki Paul Pelosi'ye yapılan çekiçli saldırı dünya basınında geniş yankı uyandırmıştı. Çekiçli saldırının ardından Paul Pelosi hastaneye kaldırılmıştı. Tüm dünyanın konuştuğu olayda saldırgan yakalanarak cezaevine gönderilmişti.

Tanrı parçacığı fabrikası kuruyorlar! CERN'den daha büyük 'CEPC' fizik dünyasını... Haberi Görüntüle

SALDIRI ANINDA EVDE DEĞİLDİ

Pelosi'nin sözcüsü Drew Hammill, yaptığı yazılı açıklamada, şu ifadeleri kullanmıştı; "Bu sabah bir saldırgan Pelosi'nin San Francisco'daki evine girdi ve Paul Pelosi'ye saldırdı. Nancy Pelosi ve ailesi, olaya müdahale eden tüm emniyet ve sağlık ekiplerine teşekkür ediyor ve bu konuda mahremiyetlerinin korunmasını rica ediyor." 

Kuzey Kore televizyonunda kot pantolona sansür uygulandı! İlginç yasağın nedeni... Haberi Görüntüle

MAHKEME, GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞTI

San Francisco Yüksek Mahkemesi, saldırıyla ilgili, güvenlik kamerası kayıtlarını ve 911 çağrısı üzerine eve olay yerine ulaşan polisin vücut kamerasından kaydedilen görüntülerikamuoyuyla paylaştı. Saldırgan DePape'nin elindeki çekiçle Pelosi ailesinin evinin kapısını kırarak içeri girdiği tespit edildi. Görüntülerde saldırı anı net bir şekilde belli oldu.

BBC'den çarpıcı seçim analizi: Muhalefet çöktü İmamoğlu'na zarar verebilir Haberi Görüntüle

VAR GÜCÜYLE BAŞINA VURDU

Görüntülerde, ilk önce Paul Pelosi'nin saldırganın elindeki çekici tuttuğu görüldü. Pelosi'nin DePape'ye çekici bırakmasını istemesi üzerine saldırganın "Ah hayır" diyerek çekici var gücüyle yaşlı adamın başına doğru savurduğu kayıt altına alındı. Videonun devamında Paul Pelosi, baygın bir halde yere düştü. ABD polisi ise saldırganı kelepçelemeye çalıştı.

Söz konusu iki video kaydının yanı sıra, tutuklandıktan sonra DePape ile yapılan bir polis görüşmesine ve Paul Pelosi'nin DePape evdeyken yaptığı 911 aramasının ses kayıtları da paylaşıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading