Yandex Metrica

Musk'tan gayrimeşru ikizlerine pişkin savunma

Musk'tan gayrimeşru ikizlerine pişkin savunma

Şirketlerinde çalışan üst düzey bir kadın yöneticinden ikiz bebeği olduğu ortaya çıkan Elon Musk konuyu pişkinliğe vurdu. Musk sosyal medyadan "doğum oranlarının artması için elinden geleni yaptığını" söyledi! 

Dünya

22.02.2024, 19:18

Tesla ve SpaceX CEO'su dünyaca ünlü yatırımcı ve iş adamı Elon Musk, şirketlerinde yöneticilik yapan 36 yaşındaki Kanadalı yöneticisi Shivon Zilis’den gayrimeşru ikiz bebeğinin olduğunun ortaya çıkmasının ardından konuyu kendi üslubuyla alaya aldı.

İşgalciler Gazze'ye gönderilen yardımlardan rahatsız: İsrail, UNICEF aracını vurdu İşgalciler Gazze'ye gönderilen yardımlardan rahatsız: İsrail, UNICEF aracını vurdu Haberi Görüntüle

10 ÇOCUK SAHİBİ

İkizlerle birlikte 10 çocuk sahibi olan Musk, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada nüfus oranının düşüşüne karşı mücadele ettiğini belirterek "Çöken doğum oranı, uygarlığın karşı karşıya olduğu en büyük tehlike. Düşük nüfus krizine yardım etmek için ben elimden geleni yapıyorum" dedi. Musk başka bir mesajında ise çocuk yapmak isteyen çiftleri cesaretlendirmek için, "Umarım büyük aileleriniz olur ve şimdiden yapanları tebrik ederim" ifadelerine yer verdi.

İntikam yakın! Duvarlarda savaş çağrıları: Yeterince yiyecek ve malzeme depoladınız mı? İntikam yakın! Duvarlarda savaş çağrıları: Yeterince yiyecek ve malzeme depoladınız... Haberi Görüntüle

ÇOCUĞU ONDAN KAÇIYOR!

İkiz bebeklerin kasım ayında doğduğunu aktaran Insider, 51 yaşındaki Musk’ın bundan bir kaç hafta önce de şarkıcı Grimes’ten ikinci çocuğunun dünyaya geldiğini söyledi. Geçen ay, Musk’ın 18 yaşına giren çocuklarından biri, soyadını değiştirmek için Kaliforniya’da bir mahkemeye başvurmuştu. Musk’ın çocuğu, mahkemeye verdiği dilekçede, isim değişikliğinin talebine "biyolojik babasıyla hiçbir şekil veya biçimde yaşamak istememesini" gerekçe olarak göstermişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading