Yandex Metrica

Musk, 'en zenginler' listesini değiştirdi

Musk, 'en zenginler' listesini değiştirdi

Elon Musk, SpaceX'teki hisselerini satmasının ardından 230 milyar dolar ile an itibarıyla Bill Gates ve Warren Buffett'ın toplamından çok daha zengin oldu.

Dünya

08.02.2024, 16:35

Tesla ve SpaceX'in sahibi dünyaca ünlü isim Elon Musk, elindeki son hisselerini satarak, Amazon ve Blue Origin'in sahibi Jeff Bezos ile arasındaki farkı da açtı.

Dünyanın en zengin insanı unvanını elinde tutan isim Bezos'du hatta Amazon pandemi sürecinde ciddi şekilde büyüme kaydetti. Böylelikle Bezos'un net değeri bu dönemde 191 milyar dolar seviyesine çıktı.

Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi ile kadın istihdamına yönelik görüşmeler gerçekleştirildi! Emine Erdoğan'dan kritik görüşme! Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tuinubi... Haberi Görüntüle

LİDERLİĞİNİ EMOJİYLE SÜSLEDİ

Euronews'taki habere göre 2020'nin başlarında Elon Musk, karbon salınımını tersine çevirme gücüne sahip teknoloji yarışmasında kazanan isme 100 milyon Dolar ödülün yanı sıra projeye 150 milyon dolar bağışlama sözü de verdi. Bu süreçte Musk'ın serveti 60 milyar dolar kadar artış gösterdi. 50 yaşındaki Elon Musk, Amazon'un kurucusuna gümüş madalya emojisi tweeti atarak, bu alandaki liderliğini açıklayan haberleri kutlamış oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading