Yandex Metrica

Milyarder Elon Musk'tan şoke eden hamle! Tesla hisselerini satıp Bitcoin alacağı iddia ediliyor

Milyarder Elon Musk'tan şoke eden hamle! Tesla hisselerini satıp Bitcoin alacağı iddia ediliyor

Ünlü milyarder Elon Musk, Twitter üzerinden takipçilerine 'Tesla hisselerimin yüzde 10'unu satmalı mıyım?' şeklinde bir soru sordu. Musk, anketten çıkan sonucu uygulayacağına söz verdi. Musk'ın bu hamlesi 'Bitcoin alacak' şeklinde yorumlandı.

Dünya

23.01.2024, 18:15

Dünyanın en zengin insanı Elon Musk, Tesla hisseleri üzerinden bu yıl büyük kar elde etti. Elon Musk’ın, vergi problemleri nedeniyle Tesla hisselerini satıp Bitcoin alacağı düşünülüyor. 

Musk’ın 'Tesla hisselerimin yüzde 10'unu satmalı mıyım?' anketini içeren tweet’i, 2 buçuk milyondan fazla oy aldı ve katılımcıların yüzde 56.2’si anketi "evet" cevabını verdi.

ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırıları devam ediyor: Hudeyde bir kez daha hedef alındı ABD ve İngiltere'nin Yemen'e saldırıları devam ediyor: Hudeyde bir kez... Haberi Görüntüle

KRİPTO PARA MI ALACAK?

Musk'un bu tweeti neticesinde bir açıklama yapan Mali analist Kevin Paffrath, Elon'un Tesla hisselerinin satışından kazanacağı yaklaşık 13 milyar doları şu an için en mantıklı yatırım aracı olması sebebiyle Bitcoin'e yatıracağını iddia etti.

Elon Musk, geçtiğimiz aylarda gayrimenkullerini de satışa çıkarmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading