Yandex Metrica

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukraynalı mevkidaşı ile telefonda görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukraynalı mevkidaşı ile telefonda görüştü

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna Savunma Bakanı Oleksii Reznikov ile telefonda görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede, Rusya-Ukrayna savaşında acilen ateşkes ilan edilmesini belirtti.

Dünya

23.01.2024, 20:18

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Ukrayna Savunma Bakanı Oleeksi Reznikov ile yaptığı telefon görüşmesinde,  bölgede huzur ve güvenliğin tekrardan sağlanarak acilen ateşkes ilan edilmesinin altını çizdi. 

Bakanlıktan yapılan açıklama doğrultusunda, Bakan Akar yapılan görüşmede, daha fazla can kaybının yaşanmaması, bölgede huzur ve istikrarın yeniden tesis edilebilmesi için acilen ateşkes ilan edilmesini vurguladı.

Almanlar reforma başladı: Piskopos destekledi orduya Müslüman İmamlar alınacak Almanlar reforma başladı: Piskopos destekledi orduya Müslüman İmamlar alınacak Haberi Görüntüle

Dünyada kaç milyon köpek var? Köpekler insanlar olmadan hayatta kalabilir mi? Dünyada kaç milyon köpek var? Köpekler insanlar olmadan hayatta kalabilir... Haberi Görüntüle

17 MİLYON TON TAHIL İHTİYAÇ SAHİPLERİYLE BULUŞTU

Yapılan görüşmede, Bakan Akar, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan olmak üzere Türkiye'nin, bölgede barışın temini ve insani yardım konusunda her seviyede üzerine düşeni yapmaya devam edeceğini dile getirdi.

Karadeniz Tahıl Girişimi belgesi kapsamında kurulan Müşterek Koordinasyon Merkezi çalışmalarıyla bugüne kadar Ukrayna limanlarından yaklaşık 17 milyon ton tahılın ihtiyacı olan ülkelere emniyetle gönderildiğini belirten Bakan Akar, sağlanan girişimin aksamadan devam etmesinin büyük önem arz ettiğini söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading