Yandex Metrica
SON DAKİKA
Miçotakis Türkiye'yi örnek gösterdi: 'Türkiye gibi güçlü ve istikrarlı bir hükümete ihtiyaç duyuyoruz'

Miçotakis Türkiye'yi örnek gösterdi: 'Türkiye gibi güçlü ve istikrarlı bir hükümete ihtiyaç duyuyoruz'

25 Haziran'da düzenlenecek ikinci tur oylama için yeniden sandık başına gidecek olan Yunanistan'da ilk turu önde bitiren Kiryakos Miçotakis, Türkiye'yi örnek göstererek Türkiye'de seçilen hükümet gibi, kendilerinin de güçlü ve istikrarlı bir hükümete ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Dünya

23.01.2024, 20:58

Yunanistan'da 25 Haziran'da düzenlenecek ikinci tur oylaması öncesi seçim çalışmalarını sürdüren Yeni Demokrasi Partisi'nin başında bulunan Kiryakos Miçotakis, Peristeri şehrinde destekçileriyle bir araya geldi.

Donald Trump açıkladı: İsrail lobisinin artık ABD'de gücü yok! Haberi Görüntüle

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I TEBRİK EDECEK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı 28 Mayıs'ta elde ettiği seçim başarısından dolayı tebrik edeceğini söyleyen Miçotakis, Yunanistan'ın Türkiye'ye her zaman dostluk elini uzatacağını ileteceğini söyledi.. Miçotakis, "Gerginlik arayan biz değiliz ama geçilemeyecek sınırları da çok iyi biliyoruz." dedi.

"Anlaşmazlıklar her zaman uluslararası hukuk çerçevesinde çözülür." diyen Miçotakis, "Ülkenin güçlü silahlı kuvvet arayışı tam da planladığımız gibi devam edecek." ifadesini kullandı.

İzlanda'da son 3 ayda 4. yanardağ patlaması! Görüntüler cehennem fragmanı... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE'DEKİ GÜÇLÜ HÜKÜMET ÖRNEĞİ

Miçotakis, "Tüm Yunanlıların başbakanı olacağım" vurgusu yaparak, Türkiye'de seçilen hükümet gibi, kendilerinin de güçlü ve istikrarlı bir hükümete ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading