Yandex Metrica

Masada arkadaşının kadavrasını gören tıp öğrencisi bakın ne yaptı

Masada arkadaşının kadavrasını gören tıp öğrencisi bakın ne yaptı

Nijeryalı Enya Egbe isimli tıp öğrencisi, yedi yıl önce girdiği anatomi dersinde, üzerinde çalışılması için konulan kadavranın arkadaşına ait olduğunu görünce bir anda çığlık atarak gözyaşları içinde dersten ayrıldı.

Dünya

23.01.2024, 17:45

Nijeryalı neye uğradığını şaşıran Egbe'nin yaşadıkları, BBC'nin yayınladığı 'Afrikalı yazarlardan mektuplar' serisine katkı sunan Nijeryalı gazeteci ve yazar Adaobi Tricia Nwaubani'nin yazdığı satırlarla yayınlandı.

Siftahı Kınalıada gemisi yaptı: Afrika turuna çıkan TCG Kınalıada Somali'ye demir attı Siftahı Kınalıada gemisi yaptı: Afrika turuna çıkan TCG Kınalıada Somali'ye... Haberi Görüntüle

İKİ KURŞUN DELİĞİ VARDI

26 yaşındaki Egbe, öğrencisi olduğu Calabar Üniversitesi'ndeki derste önüne, parçalara ayırmak üzere cansız bedeni konulan arkadaşı Divine'ın göğsünde iki kurşun deliği olduğunu ifade etti.
Egbe, dersi terk ettiğinde arkasından giden tek arkadaşı Oyiof Ana ise "Kadavraların çoğunda kurşun yarası oluyordu" dedi ve bir sabah tıp fakültesine ait morga üzerinde kanlar olan cesetler bırakan bir polis aracı gördüğünü anlattı.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading