Yandex Metrica
SON DAKİKA
Marwan Muhammad TRT'ye röportaj verdiği için hedef oldu

Marwan Muhammad TRT'ye röportaj verdiği için hedef oldu

Fransa İslamofobi ile Mücadele Kolektifi’nin eski direktörü Marwan Muhammad, ülkede Müslümanlara yönelik baskıyı TRT'ye anlattığı için Fransa medyasında hedef haline geldi.

Dünya

23.01.2024, 17:43

İslam karşıtı sözleriyle bilinen Emmanuel Macron yönetimindeki Fransa'da, müslümanlara yönelik ayrımcılığa karşı çalışmalar yürüten Fransa İslamofobi ile Mücadele Kolektifi kapatılmıştı. Kapatılan derneğin eski direktörü Marwan Muhammad, TRT ekranlarında müslümanların Fransa'da gördüğü muameleyi anlattı. Uluslararası soruşturma çağrısı yapan Muhammad, Fransız medyasının hedefi haline geldi.

Paris merkezli dergi, "Marwan Muhammed, Türk televizyonunda Fransa hakkında her şeyi anlatıyor." başlığıyla insan hakları uzmanı Muhammad'i hedef gösterdi.

Derginin yazısında, TRT'ye verdiği röportajda Fransa'daki İslam düşmanlığını anlatan Marwan için "Fransa'daki müslümanların durumu hakkında çok sayıda yalan söyledi. Utanç verici düzeyde sarhoş olan Marwan, konuya ilişkin uluslararası soruşturma bile istedi." ifadeleri kullanıldı.

MARWAN: KONUŞTUĞUMUZ AN TEHDİT EDİLİYORUZ

Hedef gösterilmesinin ardından Twitter hesabından paylaşımda bulunan Marwan, "Fransa'da Müslümanlara nasıl muamele edildiğine dair uluslararası soruşturma çağrısı yaptığım için bana saldıran bir başka değersiz gazete. İslamofobi o kadar yok ki, bundan çıkar sağlayanlar konuştuğunuz anda size hakaret ediyor, tehdit ediyor ve damgalıyor!" sözleriyle tepki gösterdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading