Yandex Metrica

Manş Denizi'nde çarpıcı gelişme! Fransa Rus gemisine el koydu

Manş Denizi'nde çarpıcı gelişme! Fransa Rus gemisine el koydu

Rusya'nın Ukrayna işgali 3. günde aratarak devam ederken Manş Denizi'nde çarpıcı bir haber geldi. Fransız güçleri Rusya'ya ait bir kargo gemisine Manş Denizi'nde el koydu.

Dünya

23.01.2024, 22:05

Rusya'nın Ukrayna işgali 3. gününde devam ederken çatışmaların Kiev bölgesinde yoğunlaştığı söyleniyor. Avrupa ve ABD ise Rusya'ya ağır yaptırımlarla geri adım atmaya zorluyor. Son olarak Manş Denizi'nden çarpıcı bir haber geldi.

ABD'den İsrail'e tam destek! Refah'ta yeni bir soykırım için anlaştılar ABD'den İsrail'e tam destek! Refah'ta yeni bir soykırım için anlaştılar Haberi Görüntüle

FRANSA DONANMASI RUS KARGO GEMİSİNE EL KOYDU

Fransa Donanması, Manş Denizi’nde St. Petersburg limanına gitmekte olan bir Rus kargo gemisini durdurdu.

Fransız yetkililerin BBC’ye verdiği bilgiye göre donanma, yeni AB yaptırımları nedeniyle böylesi bir müdahale yaptı.

Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile İsrail-İran gerilimini görüştü: Sorunun temel nedeni Gazze'deki savaş Bakan Fidan, ABD'li mevkidaşı Blinken ile İsrail-İran gerilimini görüştü: Sorunun... Haberi Görüntüle

OTOMOBİL TAŞIYAN KARGO GEMİSİ LİMANA GÖTÜRÜLDÜ

Bir yetkili “127 metre uzunluğundaki Baltic Leader adlı otomobil taşıyan gemi dün gece durdurulduktan sonra Fransa’nın kuzeyindeki Boulogne-Sur-Mer limanına götürüldü” dedi ve ekledi:

Fransa Denizcilik Bölgesi'nden Kaptan Veronique Magnin, St. Petersburg'a gitmekte olan arabaları taşıyan kargo gemisinin "yaptırımların hedef aldığı Ruslarla bağlantılı olduğundan şiddetle şüphelenildiğini" söyledi.

İsrail medyasından savaş iddiası: İsrail gece saatlerinde İran'a saldırabilir İsrail medyasından savaş iddiası: İsrail gece saatlerinde İran'a saldırabilir Haberi Görüntüle

'FRANSIZ HÜKÜMETİNŞİN EMRİYLE YAPILDI'

“Bu Fransız hükümetinin emriyle yapıldı. Geminin AB’nin Yaptırım listesinde yer alan bir şirkete ait olduğundan şüpheleniliyor.

“Fransız gümrük memurları şu anda gemiyi inceliyor. Geminin tayfası da yetkililerle işbirliği içinde.”

İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı İspanya ve Barbados Filistin Devleti'ni tanıma kararı aldı Haberi Görüntüle

RUS BÜYÜKELÇİLİĞİ  FRANSIZ YETKİLİLERDEN AÇIKLAMA TALEP EDİYOR

Rus Haber ajansı RIA da Fransa’daki Rus büyükelçiliğinin Fransız yetkililerden açıklama talep ettiğini aktardı.

TRT Haber'de yer alan bilgiye göre 22 yıl önce inşa edilmiş bir Kargo Gemisi olan 'Baltık Lideri'nin 6 Mart'ta St. Petersburg'a ulaşması bekleniyordu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading