Yandex Metrica
SON DAKİKA
Macron'dan 80 bin avroluk gaf: Asgari ücretliler çok iyi geçiniyor derken lüks saatini sakladı

Macron'dan 80 bin avroluk gaf: Asgari ücretliler çok iyi geçiniyor derken lüks saatini sakladı

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, ülkeyi birbirine katan emeklilik reformunu savunmak için 'asgari ücretliler çok iyi geçiniyor' derken kolundaki 80 bin avroluk saati saklamak zorunda kaldı. Macron'un canlı yayında saatini çıkarıp masanın altına gizlemesi dikkatlerden kaçmadı.

Dünya

04.03.2024, 23:19

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bir skandala daha imza attı. Fransa'yı birbirine katan emeklilik reformunu savunmak için 'asgari ücretliler çok iyi geçiniyor' diyen Macron, canlı yayında kolundaki 80 bin avroluk saatini gizlemek zorunda kaldı. 

Donald Trump açıkladı: İsrail lobisinin artık ABD'de gücü yok! Haberi Görüntüle

BİNLERCE AVROLUK SAATİ MASANIN ALTINA SAKLADI

Macron'un 'asgari ücretliler çok iyi geçiniyor' derken 80 bin avroluk saatini masanın altında saklama çabası dikkatlerden kaçmadı. Canlı yayında saatini çıkarıp yanındaki masaya bırakan Macron, emeklilik reformu ile ilgili konuşmaya devam etti. 

Kolombiya'dan soykırımcı İsrail'e çağrı: Ateşkes kararına uymazsa İsrail ile ilişkileri... Haberi Görüntüle

KAMERAMANLARIN YARDIMI İŞE YARAMADI

Kameramanlar da Macron'un saatini gizleyebilmesi için her açıdan çekim yapmayı bırakıp yalnızca iki açıdan çekim yapsa da binlerce avroluk saat seyircinin gözünden kaçmadı. Üstelik Macron, videonun tamamını kendi YouTube hesabından da paylaştı. 

Trump ilginç seçim vaatlerine bir yenisini ekledi: Seçimi kazanırsa Prens... Haberi Görüntüle

PROTESTOLAR AYLARDIR DEVAM EDİYOR

Fransa'da emeklilik yaşının 62'den 64'e yükseltilmesini öngören emeklilik reformu dolayııyla aylardır ülke genelinde grev ve protestolar yapılıyor. Milyonlarca kişinin sokağa indiği protestolarda kitlesel grevler düzenlenmeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading