Yandex Metrica
SON DAKİKA
Macron'u yerden yere vurdu! Erdoğan'ı övdü: Türkiye Fransa'dan daha güçlü

Macron'u yerden yere vurdu! Erdoğan'ı övdü: Türkiye Fransa'dan daha güçlü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, BM Genel Sekreteri Gutteres ve Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu'nun katılımıyla tahıl koridoru için tarihi imza İstanbul'da atıldı. Avrupa Parlamentosu Fransız Üyesi Gilles Lebreton, Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı Tahıl Sevkiyatı Anlaşması sonrası Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a sert tepki göstererek, "Müzakere eden ne yazık ki Macron değil Erdoğan'dı. Türkiye Fransa'dan daha güçlü!' ifadesini kullandı.

Dünya

23.01.2024, 19:34

Tahılların Karadeniz üzerinden tüm dünyaya ulaştırılabilmesi için Ukrayna, Rusya, Birleşmiş Milletler ve Türkiye arasında "Tahıl Koridoru Anlaşması" imzalandı. Başkan Erdoğan'ın diplomasi tecrübesi neticesinde tahıl krizinin çözüme kavuşması dünyada da büyük yankı uyandırdı. ABD, Rusya ve Ukrayna başta olmak üzere birçok devlet Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı diplomatik liderliğinden dolayı tebrik ve teşekkür etti. Avrupa Parlamentosu Fransız Üyesi Gilles Lebreton, Türkiye'nin ev sahipliği yaptığı Tahıl Sevkiyatı Anlaşması sonrası Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a sert tepki göstermesi ise dikkat çekti.

Bebeğini evde yalnız bırakıp tatile gitmiş! 16 aylık çocuğu ölüme... Haberi Görüntüle

TÜRKİYE, FRANSA'DAN DAHA GÜÇLÜ

ABD, Rusya ve Ukrayna başta olmak üzere birçok devlet Başkan Erdoğan'ı diplomatik liderliğinden dolayı tebrik ve teşekkür etti. Yapılan anlaşmada Türkiye'nin etkisine dikkat çeken Gilles Lebreton, ''Ukrayna tahıllarının ihracatına ilişkin anlaşma, Afrika'daki kıtlıkların önlenmesini mümkün kılacaktır. BM ile müzakere eden ne yazık ki Macron değil Erdoğan'dı. Türkiye Fransa'dan daha güçlü!'' ifadelerini kullanarak Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a sosyal medya üzerinden yükledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading