Yandex Metrica

Macron'a tapınak ziyaretinde "sen bir ateistsin" tepkisi

Macron'a tapınak ziyaretinde "sen bir ateistsin" tepkisi

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un tapınak ziyaretini samimiyetsiz bulan bir kişi "Macron, sen bir ateistsin" diyerek tepki gösterince korumaların sert müdahalesiyle karşılaştı.

Dünya

23.01.2024, 17:40

Bir süre önce bir Fransız vatandaşının tokatlı tepkisiyle karşılaşan Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron’a, bu defa Lourdes kenti ziyareti sırasında kalabalıktan bir kişi "Macron sen bir ateistsin, ilkel bir ateist" diyerek tepkisini dile getirdi.

Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur getirecek tarihi anlaşma Irak'tan Türkiye'ye oluk oluk petrol ve doğalgaz akacak: Bölgeye huzur... Haberi Görüntüle

FRANSA'DA TARİHİNDE İLK ZİYARET

Fransa Cumhurbaşkanı Macron, Fransa tarihinde bir ilk olarak, ülkenin güneydeki Pireneler bölgesinde bulunan Lourdes kentindeki tapınağı ziyaret etti.

Fransa'daki en büyük Hristiyan hac merkezi olarak nitelendirilen tapınakta, müzikal grupla ilahi söyleyen Macron'a kalabalıktan seslenen bir kişi, "Kendinden utanmalısın. Bu bir skandal, sen bir ateistsin, ilkel bir ateist. Burada olmaya hakkın yok." diyerek tepki gösterdi.

Alman bakan Baerbock, Netanyahu'nun yüzüne bakarak haykırdı: Gazze'yi açlığa sürüklüyorsun Alman bakan Baerbock, Netanyahu'nun yüzüne bakarak haykırdı: Gazze'yi açlığa sürüklüyorsun Haberi Görüntüle

KORUMALARDAN TEPKİ GÖSTEREN KİŞİYE SERT MÜDAHALE

Korumaların sert müdahalede bulunduğu kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişinin polislerin müdahalesi sırasında tapınak görevlilerinden birini yaraladığı ve tutuklandığı ifade edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading