Yandex Metrica

Macaristan’dan Ukrayna hamlesi! Faaliyetlerini askıya aldı

Macaristan’dan Ukrayna hamlesi! Faaliyetlerini askıya aldı

Rus işgalinin devam ettiği Ukrayna’nın başkenti Kiev’den kaçışlar devam ediyor. Macaristan ise Kiev Büyükelçiliğinin faaliyetlerinin askıya aldığını duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 18:55

Savaşın bilançosunun her geçen gün arttığı Rusya-Ukrayna hattında yeni gelişmeler yaşanıyor. Ukrayna'ya komş ülkelerden biri olan Macaristan, Kiev Büyükelçiliğini geçici olarak Lviv'e taşıma kararı aldı.

Macaristan Dışişleri ve Dış Ticaret Bakanı Peter Szijjarto, Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle ülkesinin Kiev Büyükelçiliğinin geçici olarak Lviv'e taşıma kararı aldıklarını duyurdu.

Gazze'ye doğru yola çıkan ABD gemisi yarı yoldan geri döndü: Soruşturma başlatıldı Gazze'ye doğru yola çıkan ABD gemisi yarı yoldan geri döndü:... Haberi Görüntüle

GÜVENLİK KOŞULLARI EL VERİRSE GERİ DÖNECEKLER

İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar İnsan kemiğinden yapılan uyuşturucu! Elmasları şimdi de böyle çalacaklar Haberi Görüntüle

Szijjarto yaptığı açıklamada, Ukrayna'da ağırlaşan durum nedeniyle Kiev Büyükelçilik çalışanları ve ailelerinin Lviv'e geçtiğini ifade etti.

Büyükelçiliğin Lviv'de daha az personelle çalışmaya devam edeceğini kaydeden Szijjarto, güvenlik koşullarının el vermesi durumunda Büyükelçilik personelinin Kiev'e geri döneceğini belirtti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading