Yandex Metrica

Macaristan'da tren kazası! Kamyon çarptığı vagonu raydan fırlattı

Macaristan'da tren kazası! Kamyon çarptığı vagonu raydan fırlattı

Macaristan'ın güneyinde Sırbistan sınırına yakın Mindszent kentinde bir kamyonetin trene çarparak raydan çıkardığı bildirildi. Polis tarafından yapılan açıklamada kazada ölü ve yaralıların olduğu bildirildi.

Dünya

23.01.2024, 19:05

Macaristan'ın Sırbistan sınırına yakın yerde bulunan Mindszent kentinde bir kamyonu trene çarparak raydan çıkardığı bildirildi. 

Polis, Macaristan'ın güneyidn gerçekleşen kazada çok sayıda kişinin yaralandığını açıkladı. 

İsrailli bakandan Gazze tehdidi: 'Refah'a girip Han Yunus'a döneceğiz' İsrailli bakandan Gazze tehdidi: 'Refah'a girip Han Yunus'a döneceğiz' Haberi Görüntüle

POLİS: ÖLÜ SAYISI HENÜZ BELLİ DEĞİL 

Polis sözcüsü Reuters muhabirine yaptığı açıklamada, "Kurtarma çalışmaları halen devam ediyor, bu nedenle ölü sayısını belirleyemiyoruz" diye konuştu. 

Siftahı Kınalıada gemisi yaptı: Afrika turuna çıkan TCG Kınalıada Somali'ye demir attı Siftahı Kınalıada gemisi yaptı: Afrika turuna çıkan TCG Kınalıada Somali'ye... Haberi Görüntüle

YEREL BASIN: 7 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ 

Yerel basın kazada yedi kişinin hayatını kaybettiğini, olay yerine bir helikopter ambulans ve birkaç tane ambulansın geldiğini bildirdi. 

Devlet demiryolu şirketi, Kiskunfelegyhaza'dan Hodmezovasarhely'ye giden bir trenin bir kamyonla çarpıştığını ve 22 yolcunun bulunduğu vagonun raydan çıktığını duyurmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading