Yandex Metrica

Londra'da Parlamento binası yanında bomba alarmı! Polis harekete geçti

Londra'da Parlamento binası yanında bomba alarmı! Polis harekete geçti

İngiltere'nin başkenti Londra'da Parlamento yakınlarında bulunan şüpheli bir paket bomba alarmına sebep oldu. Geniş güvenlik önlemi alan polis, paketi kontrollü bir şekilde patlattı.

Dünya

23.01.2024, 19:22

Londra'da şüpheli paket alarmı verildi. Parlamento yakınlarındaki paket sebebiyle polis güvenlik önlemi olarak Başbakanlık ve hükümet binalarının bulunduğu Whitehall Caddesini trafiğe kapattı. 

Ukrayna savaşı kaybedecek: Gerilim Hint-Pasifik okyanusuna sıçrayacak: CIA duyurdu Ukrayna savaşı kaybedecek: Gerilim Hint-Pasifik okyanusuna sıçrayacak: CIA duyurdu Haberi Görüntüle

ŞÜPHELİ PAKET PATLATILDI

Şüpheli paketin kontrollü bir şekilde patlatılmasının ardından cadde yeniden açıldı. Bu arada Başbakanlık binası önünde bulunan gazetecilerin dışarı çıkmalarına izin verilmedi. 

Nükleer bomba taşıyan Tu-22M3 savaş uçağı düşürüldü: Gökyüzünde alev alan uçak kameralara böyle yansıdı Nükleer bomba taşıyan Tu-22M3 savaş uçağı düşürüldü: Gökyüzünde alev alan... Haberi Görüntüle

HAFTASONU DA BOMBA ALARMI VERİLMİŞTİ

Londra'da haftasonu da Trafalgar Meydanı, yanlış yere park eden araç sebebiyle boşaltılmış, bir tehlike olmadığı ortaya çıkınca güvenlik önlemleri kaldırılmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading