Yandex Metrica

Litvanya'da dikkat çeken kampanya! Bayraktar TB2'ler posta pulu oldu

Litvanya'da dikkat çeken kampanya! Bayraktar TB2'ler posta pulu oldu

Ukrayna'ya, Bayraktar TB2 SİHA göndermek için kampanya başlatılan Litvanya'da, SİHA'ların yer aldığı posta pulları kullanıma sokuldu.

Dünya

23.01.2024, 19:23

Ukrayna'ya, Bayraktar TB2 SİHA göndermek için kampanya başlatılan Litvanya'da, SİHA'ların yer aldığı posta pulları kullanıma sokuldu. Litvanya'nın en büyük posta şirketi, vatandaşlarına çağrı yaparak, Almanya ve Fransa devlet başkanlarına bu pullar ile mektup atılmasını istedi.

Rusya tarafından işgal saldırılarına maruz kalan Ukrayna için Litvanya halkı bir bağış kampanyası başlatmıştı. Baykar Teknoloji, toplanan 5 milyon euroluk bağışın, Ukrayna'ya insani yardım olarak gönderilmesini isteyerek Litvanya'ya ücretsiz bir 'Bayraktar TB2' hediye etmişti.

Gelişme sonrası Litvanya'da dikkat çeken bir kampanya daha başlatıldı.

BMGK olağanüstü toplandı! Guterres'ten İran-İsrail açıklaması: Her türlü adımdan uzak durulmalı BMGK olağanüstü toplandı! Guterres'ten İran-İsrail açıklaması: Her türlü adımdan uzak... Haberi Görüntüle

POSTA PULLARINDA BAYRAKTAR TB2 'LERE YER VERİLDİ

Litvanya'nın en büyük posta şirketi Lietuvos Pastas, Bayraktar TB2'nin resmedildiği posta pullarını kullanıma sundu.

'ALMANYA VE FRANSA'YA BU PULLARLA MEKTUP GÖNDERİN'

Firma, Almanya Şansölyesi Olaf Scholz ile Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron gibi liderlere mektupların bu pul ile gönderilmesini önerdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading