Yandex Metrica

Lavrov'dan Batılı politikacılara 'Hitler' benzetmesi: 'Aynı misyonla ülkemize karşı savaş yürütüyorlar'

Lavrov'dan Batılı politikacılara 'Hitler' benzetmesi: 'Aynı misyonla ülkemize karşı savaş yürütüyorlar'

Rusya Dışişleri Bakanı Sergei Lavrov , "Tıpkı Hitler'in Yahudi sorununa 'nihai bir çözüm' istemesi gibi, şimdi, Batılı politikacıları okursanız, açıkça Rusya'nın stratejik bir yenilgiye uğraması gerektiğini söylüyorlar'' dedi.

Dünya

23.01.2024, 22:17

Lavrov yaptığı açıklamada, ABD'nin 'Rus sorununu' çözmek için, Adolf Hitler'in Avrupa'daki Yahudileri ortadan kaldırmak amacıyla nihai bir çözüm aradığı gibi, Avrupa ülkelerinden bir koalisyon oluşturduğunu ifade etti. 

istihbarat raporu basına sızdı! Saat verildi: İran'ın misilleme saldırısı an meselesi! istihbarat raporu basına sızdı! Saat verildi: İran'ın misilleme saldırısı an... Haberi Görüntüle

NAPOLYON VE NAZİLERLE AYNI TAKTİK 

Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov, Washington'un Rusya'yı yok etmek için Avrupa'yı boyunduruk altına almaya çalışırken Napolyon ve Nazilerle aynı taktiği kullandığını söyleyerek, "Hitler ile aynı misyonla ülkemize karşı savaş yürütüyorlar: Rus sorununun 'nihai çözümü'" dedi.

Çin savaş jetleri Pasifik'te dolaşan ABD keşif uçağını kovaladı! Egemenlik savaşı an meselesi Çin savaş jetleri Pasifik'te dolaşan ABD keşif uçağını kovaladı! Egemenlik... Haberi Görüntüle

"NAZİ LİDERİ 'YAHUDİ KANI' TAŞIYOR"

Lavrov, "Tıpkı Hitler'in Yahudi sorununa 'nihai bir çözüm' istemesi gibi, şimdi, Batılı politikacıları okursanız, açıkça Rusya'nın stratejik bir yenilgiye uğraması gerektiğini söylüyorlar'' ifadesini kullandı. 

Rus Bakan  daha önce de Hitler ile ilgili sözleriyle infial oluşturmuştu. Nazi liderinin "Yahudi kanı" taşıdığını belirterek İsrail'den öfkeli protestolar yükselmesine neden olmuştu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading