Yandex Metrica

Kuzey Kore savaşa hazırlanıyor! Güney Kore sınırına 180 savaş uçağı gönderildi

Kuzey Kore savaşa hazırlanıyor! Güney Kore sınırına 180 savaş uçağı gönderildi

Güney Kore askeri sınırın kuzeyinde yaklaşık 180 adet Kuzey Kore ordusuna ait savaş uçağının uçtuğunu tespit ettiklerini duyurdu.

Dünya

23.01.2024, 20:01

Kuzey Kore, Güney Kore sınırında askeri yoğunluğunu artırıyor. Güney Kore ordusundan yapılan açıklamada, Kuzey Kore uçaklarının Askeri Sınır Çizgisi'nin 20 kilometre kuzeyine uçtuğu tespit edildi. 

Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere ve Ürdün düşürdü! Haçlı ordusu İsrail için tek yürek! İran İHA'larını ABD, İngiltere... Haberi Görüntüle

MİSİLLEME OLARA 80 SAVAŞ UÇAĞI KALDIRILDI 

Diğer yandan Güney Kore ordusu misilleme olarak F-35A gizli avcı uçaklarının da aralarında olduğu 80 savaş uçağını havalandırdı. 

Soykırımcı İsrail'den Gazze'yi ortadan bölen koridora operasyon Soykırımcı İsrail'den Gazze'yi ortadan bölen koridora operasyon Haberi Görüntüle

GÜNEY KORE ABD İLE TATBİKATA DEVAM EDİYOR 

Ayrıca Güney Kore, ABD ile yürüttüğü hava tatbikatlarına katılan yaklaşık 240 uçağın tatbikatlara devam ettiğini bildirdi. 

Geçtiğimiz ay Kuzey Kore'ye ait 10 savaş uçağının benzer hamlelerde bulunması üzerine Güney Kore yine misilleme olarak jetlerini kaldırmıştı. 

Peş peşe patlama sesleri: Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! Peş peşe patlama sesleri: Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! Haberi Görüntüle

KITALARARASI BALİSTİK FÜZE FIRLATMIŞLARDI 

Bu hamle, Kuzey Kore'nin bir gecede denize 80'den fazla topçu ateşi açmasının ve biri kıtalararası balistik füze de dahil olmak üzere denize birden fazla füze atmasının ardından yaşanmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading