Yandex Metrica

Kuveyt Meclis Başkan Yardımcısından Esed'e tokat gibi Osmanlı cevabı: Osmanlı Hilafeti, 6 asır boyunca İslam'ın ve Müslümanların hamisi oldu!

Kuveyt Meclis Başkan Yardımcısından Esed'e tokat gibi Osmanlı cevabı: Osmanlı Hilafeti, 6 asır boyunca İslam'ın ve Müslümanların hamisi oldu!

Kuveyt Meclis Başkan Yardımcısı Muhammed el-Mutayr, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Osmanlı Devleti'nin 6 asır boyunca İslam'ın ve Müslümanların hamisi olduğunu söyledi.

Dünya

23.01.2024, 20:55

Kuveyt Meclis Başkan Yardımcısı Mutayr, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Osmanlı Hilafeti, 6 asır boyunca İslam'ın ve Müslümanların hamisi oldu." ifadesini kullandı.

Türkiye ve BAE'den ortak tatbikat: Çöl Bayrağı 9 hava tatbikatı başladı Türkiye ve BAE'den ortak tatbikat: Çöl Bayrağı 9 hava tatbikatı... Haberi Görüntüle

BEŞŞAR ESED'E CEVAP VERDİ

Mutayr ayrıca paylaşımında, "Kan dökenler, ırza geçenler, para çalanlar, evleri yıkanlar ve masumları yerinden edenler onun (Osmanlı'nın) parlak tarihini tahrif edemez, itibarını lekeleyemez, değerini alçaltamaz." ifadelerine yer verdi.

Yetkililer doğruladı: Ukrayna, ABD'nin gizlice teslim ettiği balistik füzeleri kullanmaya başladı Yetkililer doğruladı: Ukrayna, ABD'nin gizlice teslim ettiği balistik füzeleri kullanmaya... Haberi Görüntüle

ESED'İN İFADELERİ

Suriye Devlet Başkanı Beşşar Esed, Suudi Arabistan'ın Cidde kentinde dün düzenlenen 32. Arap Birliği Liderler Zirvesi'nde yaptığı konuşmada, "Konuşulacak başlıklarımız çok. Bu başlıklar ki İsrail'in direnişçi Filistin halkında işlediği suçlarla sınırlı olmadığı gibi yayılmacı Osmanlı zihniyeti tehlikesiyle de bitmiyor." demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading